LOVE LETTERS

Έρωτας στο μπαρ

Ρωτάει η Σόνια Κ.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Έρωτας στο μπαρ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ και περίπου ένα μήνα νομίζω πως έχω ερωτευτεί το μπάρμαν από το καφέ της γειτονιάς μου. Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ που έτυχε να πίνω το ποτό μου εκεί και αυτός άρχισε να με φλερτάρει. Μετά ζήτησε τον αριθμό μου και μέχρι να φύγω μου είχε κλείσει ραντεβού για το απόγευμα της Κυριακής, δηλαδή δυο ημέρες μετά. Βγήκαμε λοιπόν, μιλήσαμε, ήπιαμε, ήταν ένας κύριος.

Ευγενικός και με ενδιαφέρον για όσα του έλεγα. Στο τέλος, σηκωθήκαμε για να φύγουμε και αφού περπατήσαμε ως ένα σημείο μαζί, μέχρι να χωριστούμε για τα σπίτια μας, φιληθήκαμε. Ήταν το πιο τέλειο φιλί της ζωής μου.

Για εκείνον πάλι δε ξέρω, καθώς μετά άρχισε να αραιώνει την επικοινωνία μας και όταν περνούσα από το μαγαζί για να τον χαιρετήσω, έκανε πως βιαζόταν και έφευγα, μη θέλοντας να τον καθυστερήσω. Τι να συνέβη όμως που του άλλαξε τόσο έντονα τη διάθεση προς εμένα, γιατί από όσο γνωρίζω δεν έχει κοπέλα, ούτε τον έχουν δει να κυκλοφορεί με άλλες; Μήπως κατάλαβε ό,τι του αρέσω πολύ και φρίκαρε; Ή μήπως απλώς έπαιζε μαζί μου;

Pink Says

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πραγματικά ένα αιώνιο κενό στις πληροφορίες που έχουμε στους άντρες, για ποιο λόγο εκεί που φαίνεται πως θέλουν, ξαφνικά δεν θέλουν. Και μάλλον μπορούμε να σκεφτούμε χιλιάδες λόγους, δηλαδή ότι ΕΧΕΙ κοπέλα απλά δεν την πολυκυκλοφορεί στη δουλειά του ή εκείνη είναι για σπουδές ή δουλειά στο εξωτερικό ή απλώς την κρατά σε μια απόσταση, είτε ότι συνειδητοποίησε πως δεν ενδιαφέρεται και πάρα πολύ. Το ότι φέρθηκε σαν κύριος, αυτό μην το παίρνεις και πολύ... προσωπικά. Μπορεί απλώς να είναι έτσι το στυλ του. Μείνε στο μετά, στο παρόν, στο μέλλον που δείχνει πολύ καθαρές προθέσεις. Για κάποιο λόγο, που δεν έχει και μεγάλη σημασία, έκανε πίσω. Μην κάνεις μπροστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 423 / position2: 1342
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb