ENTERTAINMENT

Σάλος με Peltz ‑ Beckham: O γάμος τους ήταν ο εφιάλτης των wedding planners

Μετά από πολλά αποτυχημένα ραντεβού άλλαξαν πολλούς wedding planners - μια ομάδα παραιτήθηκε μόλις 9 μέρες από την αρχή της συνεργασίας τους
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 03, 2023
Σάλος με Peltz ‑ Beckham: O γάμος τους ήταν ο εφιάλτης των wedding planners

Ο παραμυθένιος γάμος της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham φέρεται να είχε μια δραματική πλευρά αφού όπως φαίνεται η ηθοποιός έκανε τη ζωή των wedding planners εφιάλτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της ηθοποιού του «Bates Motel», Nicola Peltz κατέθεσε μήνυση κατά των διοργανωτών γάμων Nicole Braghin και Arianna Grijalba επειδή αρνήθηκαν να επιστρέψουν την κατάθεση των 159.000 δολαρίων που τους έδωσε.

Στην αγωγή, ο Νelson, 80 ετών, ισχυρίζεται ότι αυτός και η σύζυγός του, Claudia, προσέλαβαν την Arianna Grijalba και τη Nicole Braghin τον Μάρτιο του 2022 μέσω της εταιρείας τους, Plan Design Events.

Αφού χώρισαν τους δρόμους τους με τον πρώτο τους διοργανωτή γάμου, και αφού απέρριψαν πολύ κόσμο, οι Peltz's προσέλαβαν το δίδυμο έξι μόνο εβδομάδες πριν γίνει ο γεμάτος stars γάμος στο κτήμα του δισεκατομμυριούχου στο Palm Beach. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, μετά από μόλις 9 ημέρες στη δουλειά, η Grijalba και η Braghin αποφάσισαν να μην προχωρήσουν με τη Nicola και τον Beckham επειδή δεν μπορούσαν να χειριστούν τη λίστα καλεσμένων του ζευγαριού, η οποία περιελάμβανε περισσότερα από 500 άτομα. Ο τρόπος που η Nicola ωστόσο διαχειρίστηκε την μεταξύ τους συνεργασία ήταν κακή - με μηνύματα που ήταν οριακά bullying!

«Η διασημότητα του γαμήλιου ζευγαριού σε συνδυασμό με την αναμενόμενη παρουσία πολλών καλεσμένων υψηλού προφίλ απαιτούσαν από τον διοργανωτή γάμου να έχει την τεχνογνωσία και το προσωπικό για να σχεδιάσει, να συντονίσει και να εκτελέσει μια γαμήλια εκδήλωση του αναμενόμενου διαμετρήματος και πολυπλοκότητας», αναφέρει η αγωγή που δημοσίευσε η Daily Mail. 

Ο Nelson συμπεριέλαβε επίσης μερικά από τα μηνύματα κειμένου που φέρεται να έστειλε η κόρη του στις διοργανώτριες γάμου στη μήνυση, συμπεριλαμβανομένου ενός όπου η ηθοποιός είπε ότι ήταν πολύ «κουρασμένη» να διορθώνει τα λάθη τους αφού είπαν ο Lewis Hamilton απάντησε «ναι» αν και είπε στο ζευγάρι δεν μπορούσε να παραστεί στον γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 265 / position2: 709
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb