CELEBS

Μπέττυ Μαγγίρα για Μάριο Πρίαμο: «Ποια θέση ρε φίλε; Μισό μισό είναι η ευθύνη»

""Έπαθα πλάκα χθες με την στάση του Μάριου"" δήλωσε

Δημοσίευση ΙΑΝ 26, 2023
Μπέττυ Μαγγίρα για Μάριο Πρίαμο: «Ποια θέση ρε φίλε; Μισό μισό είναι η ευθύνη»

Με αφορμή την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor και τα λόγια του Μάριου Πρίαμου, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε πως «ως προς την στάση της, είναι πιο σωστή από τον Μάριο. Ο Μάριος δε γύρισε καν να την κοιτάξει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ πιστεύω ότι ο Πρίαμος πίστευε ότι δεν θα τους πιάσουν ποτέ γιατί πήγαινα σε μια καλύβα, δεν τους έβλεπε κανείς, δεν φαντάστηκε ότι θα υπάρχει και το πλάνο κι άπαξ και βγήκε και τρέμει η θέση του, δεν παίρνει θέση και δεν μιλά. Η άλλη είναι πιο έντιμη ως προς το μισό. Είναι νέντιμο αυ΄το που έκανε γιατί είχε μια σχέση, μπήκε μέσα, όμως ανέλαβε την ευθύνη ότι θα κάνω ό,τι θέλω. Εκτίθεμαι στο κάτω κάτω. Ξέρει ότι θα την βρίζουν όλοι, παρόλα αυτά αναλαμβάνει την ευθύνη ότι είναι δικό μου αυτό που νιώθω με αυ΄τον τον άνθρωπο και θα το διαχειρστώ, όπως νομίζω. Έπαθα πλάκα χθες με την στάση του Μάριου» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είπε ότι θα μου λείοψυν άτομα, ανέφερε την Μαριαλένα και γύρισε και προς τα εκεί κι αυτός δεν γυρνούσε καν να την κοιτάξει, σαν να μην συνέβη, σαν να μην υπάρχει όλο αυτό. Έτσι κι ήμουν εγώ στην θέση της το τι θα του έσυρα. Γιατί κι αυτός δεν πήγε στην καλύβα; Γύρισε και την κοίταξε μετά κι είπε ότι όλοι θα βρεθούμε σε αυτήν την θέση. Ποια θέση ρε φίλε; Κάτσε μισό μισό είναι η ευθύνη κι ήταν κι οι δύο στην καλύβα» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb