CELEBS

Το νέο hot ζευγάρι που φιλιέται όπου βρεθεί

Έχουμε έναν νέο έρωτα εδώ, μάλλον!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 26, 2023
Το νέο hot ζευγάρι που φιλιέται όπου βρεθεί

Η Emily Ratajkowski και ο Eric André απολαμβάνουν απόλυτα την πολύπλοκη κατάστασή τους. Το μοντέλο και ο κωμικός πιάστηκαν να κάνουν χαμό στο Grand Cayman, το μεγαλύτερο από τα νησιά Κέιμαν, σε φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Page Six.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους πέρασαν το απόγευμα της Τρίτης πίνοντας κάτι που έμοιαζε με piña coladas και χαλαρώνοντας σε ξαπλώστρες δίπλα-δίπλα με θέα στον ωκεανό, αν και οι εικόνες μας δείχνουν ότι πέρασαν περισσότερο χρόνο θαυμάζοντας ο ένας τον άλλον παρά το κρυστάλλινο νερό.

Η Ratajkowski, 31 ετών, εθεάθη όρθια να τυλίγει τα χέρια της γύρω από το λαιμό του 39χρονου André, καθώς εκείνη έγειρε για να του δώσει ένα παθιασμένη φιλί. Η Emrata φορούσε ένα πολύχρωμο μπικίνι με μοτίβο και δίχρωμο καπέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάθαμε ότι το ζευγάρι μένει στο Palm Heights και έχουν κάνει διακοπές μαζί «για λίγες μέρες». «Η Έμιλι και ο Έρικ έδειχναν αρκετά άνετοι στην παραλία, χαλαρώνοντας στην προκυμαία. Φιλιόντουσαν και φλέρταραν. Αυτός έκανε αστεία και έκανε τους πάντες να γελούν», μας είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας, σημειώνοντας ότι η σχέση του διδύμου έμοιαζε περισσότερο «παιχνιδιάρικη» παρά «ρομαντική».

«Έκαναν παρέα στο μπαρ, πίνοντας κοκτέιλ και κουβεντιάζοντας με όλους. Απλώς έδειχναν πολύ χαρούμενοι και χαλαροί μαζί».

Τα αστέρια ακούστηκαν επίσης να συζητούν για προηγούμενες σχέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 267 / position2: 796
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb