ENTERTAINMENT

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 27, 2023
Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley ήταν μαζί για δύο χρόνια πριν παντρευτούν τον Αύγουστο του 2002. Τα πράγματα μεταξύ των δύο παρκετά γρήγορα και κατέληξαν να ανακοινώσουν την πρόθεσή τους να χωρίσουν μόλις τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που τα πράγματα μεταξύ τους δεν κράτησαν, ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν γενικά θετικά πράγματα να πουν ο ένας για τον άλλον μετά τον χωρισμό τους. Σε μια συνέντευξη με την Barbara Walters το 2003, ο Cage παραδέχτηκε του έλειπε η πρώην σύζυγός του και μοιράστηκε ότι αυτό που έκανε τη σύνδεσή τους ξεχωριστή μπορεί να είχε οδηγήσει στον χωρισμό τους. Είπε,

"Συχνά, όταν έχεις δύο άτομα που είναι πολύ έντονα και με τις δικές τους προσωπικότητες, μερικές φορές μπορεί να δυσκολευτείς να τα συνδυάσεις".

Η Lisa Marie Presley και ο Nicolas Cage γνωρίστηκαν το 2000, όταν και οι δύο πήγαν στο ίδιο πάρτι.  Όπως είπε ο Cage σε μια συνέντευξη με την Barbara Walters το 2003, «Μπαίνω σε ένα πάρτι χωρίς να ξέρω ποιον θα συναντήσω, και είναι αυτό το όμορφο κορίτσι που στέκεται στη μέση του σαλονιού φορώντας μια κοντή δερμάτινη φούστα και με κοιτάζει με αυτά τα μεγάλα, όμορφα, γεμάτα ψυχή μάτια που μοιάζουν να έχουν μια θλιβερή ιστορία να πουν και είπα μέσα μου, μόλις ερωτεύτηκα".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Presley και ο Cage πάντως είχαν και οι δύο σχέσεις με άλλα άτομα όταν γνωρίστηκαν. Εκείνη ήταν αρραβωνιασμένη με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό John Oszajca, αν και το ζευγάρι χώρισε σύντομα.

Όταν ο Cage γνώρισε την Presley , ήταν παντρεμένος. Πάντως οι δυο τους δεν χώρισαν επίσημα παρά μόνο μετά την δημόσια εμφάνιση της Presley στο πλευρό του...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 382 / position2: 1014
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb