SKIN CARE

Λειτουργούν τελικά οι κρέμες για τις ραγάδες;

Ποια είναι τα αποτελέσματα;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Λειτουργούν τελικά οι κρέμες για τις ραγάδες;
@zsandreasworld

Οι ραγάδες είναι πολύ συνηθισμένες σε πλήθος γυναικών σε όλον τον κόσμο. Αν ανήκεις σε αυτές που θέλουν να τις εξαφανίσουν, σίγουρα έχεις δοκιμάσει από κρέμες μέχρι και επισκέψεις σε αισθητικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιοι εμφανίζουν ραγάδες

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δε μπορούν να εξαφανιστούν τελείως, αλλά ενδεχομένως να μειωθεί αρκετά η όψη τους. Οι ραγάδες μπορούν να εμφανιστούν σε όλες μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, ή βάρους. Ειδικότερα οι έγκυες, οι πιθανότητες να τις αποκτήσουν είναι 90%. Επιπλέον, παρουσιάζονται και σε εφήβους αρκετά. Ερευνητές λένε ότι είναι πιο συχνό φαινόμενο στους καπνιστές και σε όσους έχουν χρόνιες παθήσεις όπως ο διαβήτης και η υψηλή πίεση. 

Σε ποια σημεία εμφανίζονται

Τα σημεία που βλέπουμε συνήθως να εμφανίζονται είναι το στήθος, οι μοιροί και το στομάχι. Ωστόσο, ενδέχεται να τις δεις και στα μπράτσα. Αρχικά, μπορείς να αποτρέψεις σε μεγάλο βαθμό την εμφάνισή τους. Πως; Όταν χάνεις ή παίρνεις απότομα βάρος, ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καλό είναι να εφαρμόζεις λάδι ή κρέμα ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @simplybirthed

Επιπλέον, ακόμα κι αν δεν προλάβεις, μπορείς και πάλι όταν βγουν να βάλεις στη ρουτίνα σου αυτά τα προϊόντα. Με τις αλλαγές που αναφέραμε, το δέρμα για να μην “ξεχειλώσει”, προσπαθεί να διατηρήσει την ελαστικότητά του κι έτσι αφήνει αυτά τα σημάδια. 

Δουλεύουν οι κρέμες για τις ραγάδες;

Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα προϊόντα για τις ραγάδες, είτε είναι σε μορφή κρέμας, ή ελαίου, είναι αποτελεσματικά. Αρχικά, είναι ικανά σε μεγάλο βαθμό να αποτρέψουν την εμφάνισή τους. Επιπλέον, η συχνή χρήση τους μπορεί να βελτιώσει την όψη των ραγάδων, αλλά όχι να τις εξαφανίσει και τελείως.

Εννοείται ότι όλα τα βελτιώνει και η ενυδάτωση. Μια επιδερμίδα ενυδατωμένη, έχει καλύτερη όψη πάντα. Ωστόσο, όπως όλα τα προϊόντα, έχουν διαφορετική δράση σε κάθε άνθρωπο. Ο κάθε οργανισμός αντιδρά με άλλον τρόπο σε όλα τα συστατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb