SKIN CARE

Concentrate VS Serum: Τι διαφορά έχουν και πώς χρησιμοποιούνται;

Το έχεις στη ρουτίνα σου;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Concentrate VS Serum: Τι διαφορά έχουν και πώς χρησιμοποιούνται;
@cosmedix_benelux

Η skincare ρουτίνα μας περιλαμβάνει αρκετά προϊόντα και βήματα πρωί και βράδυ. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το serum. Ωστόσο, υπάρχει και το concentrate. Τι είναι αυτό; Το χρησιμοποιείς ήδη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Concentrate VS Serum: Τι διαφορά έχουν και πώς χρησιμοποιούνται

Το serum το γνωρίζουμε, πλέον, όλες και το έχουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας. Περιέχει όλα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για να έχουμε ενυδατωμένη, λαμπερή επιδερμίδα. Μπορεί να έχει ως βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ, τη βιταμίνη C, ή τη ρετινόλη και άλλα πολλά. Το βάζουμε πριν την κρέμα. Επειδή έχει χαμηλό μοριακό βάρος, τα συστατικά του εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί με τις κρέμες σου πολύ άνετα. 

Τα serums και τα concentrates, έχουν και τα δύο οφέλη για την επιδερμίδα. Της δίνουν λάμψη και βελτιώνουν την υφή της. Έχουμε δύο προϊόντα με παρόμοια υφή, αλλά μικρές διαφορές. Στην ουσία, τα concentrates περιέχουν πολύ συμπυκνωμένα τα συστατικά που έχουν ως στόχο την αντιγήρανση και όχι μόνο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MEGAGLOW Official (@megaglow.ofc)

Εξ’ αιτίας αυτής της ιδιότητάς τους, βοηθούν ειδικότερα τα σημεία που παρουσιάζουν ρυτίδες και λεπτές γραμμές, καθώς τα “γεμίζουν”. Δηλαδή βοηθούν την περιοχή γύρω από τα μάτια, πάνω από τα χείλη και τις ρυτίδες γύρω από το στόμα και στο μέτωπο.

Προορίζονται για όλους τους τύπους επιδερμίδας και φοριούνται μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Δηλαδή, το concentrate το απλώνεις πρώτο και στην συνέχεια συνεχίζεις με το serum σου. Και τα δύο είναι απαραίτητα, εφόσον θέλεις να έχει αρκετά βήματα η ρουτίνα σου. Συνεχίζεις με την κρέμα και την αντηλιακή σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πρωί και βράδυ και να τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου προϊόντα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb