Το ελληνικό fashion brand με την οικολογική συσκευασία

Το ελληνικό αυτό brand κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την πράσινη μετάβαση!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 07, 2022
Το ελληνικό fashion brand με την οικολογική συσκευασία

Καθώς βρισκόμαστε σε μία εποχή που η ανάγκη να προσφέρουμε στο περιβάλλον και την φύση είναι ολοένα και μεγαλύτερη, το ελληνικό brand CENTO κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την πράσινη μετάβαση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα  event στο ξενοδοχείο COCO-MAT BC με θέα την Ακρόπολη, η CENTO ανακοίνωσε πως το 2023 σε όλες οι συσκευασίες των προϊόντων θα μειωθεί κατά 95% η χρήση πλαστικού! Πως θα γίνει αυτό; Κάθε προϊόν θα είναι συσκευασμένο σε μία βαμβακερή τσάντα πολλαπλών χρήσεων καταργώντας τις ναυλον ευρείας χρήσης που χρησιμοποιούν όλα τα brands.

Υφασμάτινες βαμβακερές τσάντες πολλαπλών χρήσεων οι οποίες ράβονται στην Ελλάδα από υφάσματα της παραγωγής, δίνονται πλέον στα καταστήματα τη εταιρείας σε Αθήνα & Ναύπλιο αλλά και στις online παραγγελίες συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της χρήσης πλαστικού και στην εμπέδωση της οικολογικής συνείδησης του κοινού.

Πλέον με την παραγγελία σου από CENTO θα μπορείς να έχεις και εσύ τη δική σου υφασμάτινη τσάντα και να τη χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου και να συμβάλεις στη μείωση χρήσης πλαστικού!

Οι αρχές της νέας αυτής προσπάθειας είναι #reuse #recycle #donate

Let’s go green!

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
1 / position1: 1437 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb