Kirstie Alley: Πέθανε ξαφνικά η αγαπημένη ηθοποιός

Ήταν 71 ετών - Το συγκινητικό μήνυμα του Τζον Τραβόλτα
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 06, 2022
Kirstie Alley: Πέθανε ξαφνικά η αγαπημένη ηθοποιός

H διάσημη ηθοποιός η οποία έγινε κυρίως γνωστή για το ρόλο της ως Rebecca Howe στην κωμική σειρά «Cheers», πέθανε χθες μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον θάνατό της επιβεβαίωσαν με δήλωσή τους τα παιδιά της, την οποία δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

«Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η απίστευτη, άγρια και στοργική μητέρα μας έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, που ανακαλύφθηκε μόλις πρόσφατα» ανέφεραν τα παιδιά της, True και Lillie Parker, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όσο εμβληματική ήταν στην οθόνη, ήταν μια ακόμα πιο καταπληκτική μητέρα και γιαγιά», συνεχίζει η ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στο πάθος, την αγάπη και τη δημιουργικότητα της Alley και ευχαριστεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιατρικού Κέντρου Moffitt για τη φροντίδα της.

Η Alley κέρδισε τόσο ένα Emmy όσο και μια Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο της στο «Cheers».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζον Τραβόλτα αποχαιρέτισε τη φίλη του και συμπρωταγωνίστριά του μέσω Instagram: «Η Kirstie ήταν μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις που είχα ποτέ. Σε αγαπώ Kirstie. Ξέρω ότι θα βρεθούμε ξανά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta)

Στα περισσότερα από 40 χρόνια καριέρας της, έπαιξε σε πολλές ταινίες όπως το 1982 στο «Star Trek II: The Wrath of Khan» και το 1989 στο «Look Who’s Talking», μαζί με τους Travolta, Bruce Willis, Olympia Dukakis και George Segal. Το σίκουελ της πετυχημένης ταινίας κυκλοφόρησε το 1990 ως «Look Who’s Talking Too» και το 1993 ως «Look Who’s Talking Now».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 71 εβδομάδες
O Travolta αποχαιρετά την Kirstie Alley: Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram
Η κωμωδία «Κοίτα ποιος μιλάει» του 1989 έκανε τους ηθοποιούς ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του σινεμά
Newsroom
4 / position1: 673 / position2: 1766
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb