ENTERTAINMENT

Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Από 5/12 έως 11/12
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση
@Nicola Dove/20th Century Fox

Κάθε εβδομάδα σας προτείνουμε μια ταινία την ημέρα που παίζεται στα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης και σας εξηγούμε τον λόγο που πρέπει να τις δείτε για να κάνετε τα βράδια σας πιο ευχάριστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δευτέρα 5/12

Gangster Squad (Open Beyond) 23.00

Μια μαφιόζικη ταινία παλαιάς κοπής με εξαιρετικό cast, όπως ο Rayan Gosling και ο Sean Penn. Η μαφία κάνει ότι θέλει και η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα, εκτός από μια επίλεκτη ομάδα που θα ανοίξει μια μετωπική μάχη με στόχο να πατάξει το οργανωμένο έγκλημα. Αν δεν την έχετε δει, μην τη χάσετε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρίτη 6/12

Mudbound (ΕΡΤ 2) 22.00

Μια ακόμα ιστορία για τον αμερικανικό νότο και τον ρατσισμό εναντίον των μαύρων που κράτησε πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε. Δυο άνδρες επιστρέφουν στο Μισισιπή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν και τον ρατσισμό αλλά και τα τραύματα του πολέμου. Μια πολύ δυνατή ταινία που προκαλεί πολλά συναισθήματα.

Τετάρτη 7/12

Murder on the Orient Express (Star) 21.00

Η Αγκάθα Κρίστι και ο Ηρακλής Πουαρό ίσως στην πιο γνωστή ιστορία τους. Μια πολύ ωραία εκδοχή από τον Keneth Branagh που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, σε μια ταινία μυστηρίου πάνω σε ένα τρένο με πολύ καλά επιλεγμένο cast και τις ανατροπές που χρειάζεται.

Πέμπτη 8/12

Snowden (ΣΚΑΪ) 23.15

Η ιστορία του whistleblower Edward Snowden που οι μισοί τον θεωρούν ήρωα και οι άλλοι μισοί προδότη. Δουλεύοντας στην NSA ο Snowden αποκάλυψε στον έξω κόσμο το σύστημα παρακολούθησης των πολιτών, το οποίο μόνο δημοκρατικό δεν είναι. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία, που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε.

Παρασκευή 9/12

Prisoners (ΣΚΑΪ) 23.00

Δυο κορίτσια εξαφανίζονται και παρόλο που η αστυνομία ασχολείται εντατικά με το ζήτημα, οι ώρες παίρνουν βασανιστικά και ο πατέρας αποφασίζει να πάρει το ζήτημα στα χέρια του και να σώσει την ζωή των δυο μικρών κοριτσιών. Μια πολύ δυνατή ερμηνεία του Hugh Jackman σε μια ταινία με πολύ αγωνία και έντονα συναισθήματα, όπως η αγωνία του γονιού για το παιδί του.

Σάββατο 10/12

The Invasion (Open Beyond) 23.30

Ταινίες επιστημονικής φαντασίας με εξωγήινα όντα δεν μας αρέσουν συνήθως, αλλά σε αυτή την ταινία το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ παρόν, όπως και οι δυο πρωταγωνιστές Nicole Kidman και Daniel Craig. Αν πάλι εσείς είστε λάτρεις του είδους, θα την αγαπήσετε.

Κυριακή 11/12

Con Air (Alpha) 23.00

Nicolas Cage, John Malkovich, John Cusack. Μια τριπλέτα που αρκεί να μετατρέψει μια απλή περιπέτεια σε cult ταινία που μπορούμε να δούμε ξανά και ξανά. Κρατούμενοι μεταφέρονται με αεροπλάνο αλλά στη μέση της πτήσης παίρνουν τον έλεγχό της, κάτι που εμποδίζει έναν κρατούμενο που μόλις έχει πάρει αναστολή να δει για πρώτη φορά την κόρη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
27 / position1: 33 / position2: 400
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb