SKIN CARE

Biocellulose Mask: Δραστική μάσκα για άμεσο αποτέλεσμα αναπλήρωσης όγκου και λείανσης!

Το απόλυτο must - have!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΝΟE 25, 2022
Biocellulose Mask: Δραστική μάσκα για άμεσο αποτέλεσμα αναπλήρωσης όγκου και λείανσης!
Cinq mondes express recovery

Εφαρµόζοντας τη µάσκα, µεταφέρεσαι αυτόµατα στους Zen Κήπους του Kyoto, όπου τα αρώµατα από φραγκοστάφυλλο, τριαντάφυλλο, κρίνο, γιασεµί, λευκό µίσχο και κέδρο, αναµεινγύονται στον αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξιοποιώντας την πιο προηγµένη ιαπωνική καλλυντική τεχνολογία, η Express Recovery Biocellulose Mask από τα εργαστήρια της Cinq Mondes είναι κάτι περισσότερο από µια απλή µάσκα: είναι εξειδικευµένη και υψηλής απόδοσης περιποίηση. 

Κάθε µάσκα-φύλλο έχει ποτιστεί µε τη γενναιόδωρη ποσότητα των 15ml, παρέχοντας τη συµπυκνωµένη αποτελεσµατικότητα ενός ορού σε ένα µόνο βήµα. Γεµάτη µε ενεργά συστατικά, τα αποτελέσµατά της είναι άµεσα ορατά. Το δέρµα ενυδατώνεται σε βάθος, και παρουσιάζει αναπλήρωση όγκου και λείανση. 

ΒΙΟΚΥΤΤΑΡΙΝΗ, ENA ΤΟΝΩΤΙΚΟ ∆ΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Biocellulose Mask είναι µια µάσκα-φύλλο ταχείας επανόρθωσης εµποτισµένη µε ενεργά συστατικά – όπως και το ίδιο το φύλλο!

Για 20 χρόνια, η Cinq Mondes αξιοποιεί τις αποτελεσµατικότερες παραδοσιακές τεχνικές οµορφιάς απ’ όλο τον κόσµο, προσαρµόζοντας τις στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Έχοντας εµπνευστεί ιδιαιτέρως από τη µέθοδο Kobido, µια αρχαία ιαπωνική τεχνική µασάζ που εστιάζει στην αντιγήρανση και αποτελείται από υψηλής τεχνικής κινήσεις, η θεραπεία αυτή έχει γίνει σήµα κατατεθέν στα spa της Cinq Mondes σε όλο τον κόσµο.

Για την ανάδειξη αυτής της τεχνικής µασάζ, αναπτύξαµε µια συµπληρωµατική σειρά από προϊόντα αιχµής που φέρουν εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών. Ανάµεσά τους και το Ritual από το Kyoto, που είναι σχεδιασµένο για να προλαµβάνει και να θεραπεύει τα σηµάδια γήρανσης.

Οδηγίες χρήσης: 

1- ∆ιαχωρίστε τα δύο προστατευτικά φύλλα της µάσκας.

2- Τοποθετήστε τη στο πρόσωπό σας, ξεκινώντας από το µέτωπο. Καλύπτει όλο το περίγραµµα του προσώπου, διασφαλίζοντας τέλεια εφαρµογή. ∆εν χρειάζεται να µείνετε ακίνητες αφού η µάσκα δεν γλιστράει!

3- Περιµένετε 10 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τη µάσκα.

4- Μην ξεπλύνετε. Με απαλές κινήσεις µασάζ εφαρµόστε την περίσσεια του προϊόντος στο δέρµα για να απολαύσετε τα µακράς διάρκειας αποτελέσµατα των δραστικών συστατικών.

 H µεµβράνη της µάσκας – φτιαγµένη µε βιοζύµωση, µια φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία – διαδραµατίζει βασικό ενεργό ρόλο. 

Η Cinq Mondes επέλεξε να εµπλουτίσει τη µάσκα βιοκυτταρίνης της µε έναν ισχυρό συνδυασµό τεσσάρων συστατικών για ένα άµεσο και µεγάλης διάρκειας καταπραϋντικό αποτέλεσµα.

Tο τελετουργικό µετονοµάστηκε το 2022: µε έµπνευση από την αρχική του ονοµασία, πλέον είναι γνωστό ως Kobido Restructuring Ritual. Ωστόσο, αυτό που µένει αµετάβλητο στον χρόνο είναι η εξειδικευµένη προσέγγισή µας: αυτό το προϊόν συνδυάζει τεχνολογία και απόδοση υψηλού επιπέδου, όπως και κάθε άλλο προϊόν αυτής της σειράς.

Σήµερα, τα οφέλη αυτού του τελετουργικού περιποίησης µπορείτε να τα απολαύσετε µέσα από µία νέα θεραπεία: ανακαλύψτε την Express Recovery Biocellulose Mask, µια µάσκα-φύλλο που µεταφέρει δραστικά ενεργά συστατικά, όπως και το ίδιο το φύλλο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
13 / position1: 233 / position2: 607
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb