ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Αμφιβολίες, νέες σχέσεις αλλά και αναποδιές

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Αμφιβολίες, νέες σχέσεις αλλά και αναποδιές
Pink Illustration

Pink Astroweek ξεκινά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και αρπάξτε μια πραγματική ευκαιρία για τον εαυτό σας. Έχετε το ταλέντο. Τώρα χρειάζεστε τα κότσια. Θυμηθείτε, αν δε βγάλετε ποτέ τον εαυτό σας εκεί έξω, τότε ο κόσμος σας δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Πρέπει να παίξετε ενεργό ρόλο στη ζωή σας.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, προκαλέστε τον εαυτό σας να πει όχι για μια αλλαγή. Πείτε όχι όταν κάποιος σας ζητά μια χάρη για την οποία δεν έχετε χώρο και χρόνο. Πείτε όχι όταν κάποιος προσπαθεί να πιέσει τα όριά σας. Πείτε όχι όταν δεν έχετε την ενέργεια να πείτε ναι, επειδή δεν είστε υπεύθυνοι για τη φροντίδα όλων.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Αναγνωρίστε τα ελαττώματα που σας κρατούσαν πίσω. Σταματήστε να αναβάλλετε την αλλαγή για αύριο. Κάντε κάτι τώρα. Προκαλέστε τον εαυτό σας να αναπτυχθεί σήμερα, να γίνει καλύτερος σήμερα. Μην περιμένετε άλλη στιγμή μόνο και μόνο επειδή είναι πιο εύκολο.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, δώστε λίγο χώρο στον εαυτό σας. Μην αισθάνεστε την ανάγκη να γεμίσετε το πρόγραμμά σας όταν δεν έχετε χρόνο μόνοι σας εδώ και καιρό. Ο χρόνος με τις σκέψεις σας μπορεί να είναι τρομακτικός, αλλά είναι απαραίτητος. Πρέπει να μάθετε ότι είναι εντάξει να είστε μόνοι σας. Πρέπει να μάθετε να απολαμβάνετε τη δική σας παρέα.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, δείξτε προκαταβολικά τα συναισθήματά σας. Μην τα κρύβετε για να προσπαθήσετε να φανείτε cool. Εάν δεν μιλήσετε ποτέ, κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι σκέφτεστε. Είναι σημαντικό να μιλάτε από καρδιάς, ώστε οι άνθρωποι να ξέρουν πού βρίσκεστε.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, γιορτάστε τα επιτεύγματά σας. Ακόμα κι αν μοιάζει μικρό. Ακόμα κι αν μοιάζει ανόητο. Θα πρέπει να είστε περήφανοι για όσα έχετε καταφέρει, αλλά σπάνια αφιερώνετε χρόνο για να γιορτάσετε, επειδή προχωράτε πάντα στο επόμενο πράγμα. Όχι όμως αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά, θα πρέπει να κάνετε πατ-πατ τον εαυτό σας στην πλάτη και να τον περιποιηθείτε.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, να είστε προσεκτικοί με όσα σας λέει η καρδιά σας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις χωρίς να σκεφτείτε καλά τα πράγματα. Να θυμάστε ότι το κεφάλι σας θα πρέπει επίσης να παίζει ρόλο στην απόφαση γιατί η καρδιά σας δεν θα ξέρει πάντα τι είναι καλύτερο. Μείνετε έξυπνοι.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, δουλέψτε με τον αυτό σας για να κόψετε αυτήν την κακή συνήθεια που έχετε. Μην το αναβάλλετε άλλο. Θέλετε να το κάνετε αυτό εδώ και καιρό και μπορείτε να το κάνετε. Απλά πρέπει να βάλετε την ενέργειά σας σε αυτό. Πρέπει να προσπαθήσετε. Και θα τα καταφέρετε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, απευθυνθείτε σε κάποιον που έχετε στο μυαλό σας. Κάποιον που ήταν πάντα εκεί για σας αλλά έχετε χάσει την επαφή μαζί του με τον καιρό. Ενημερώστε τους ότι τους σκέφτεστε και ότι εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για αυτούς. Μην τους αφήνετε να αισθάνονται ότι δεν τους αγαπούν.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, δουλέψτε την αυτοπεποίθησή σας. Φορέστε κάτι που σας κάνει να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Ακούστε μουσική που σας φτιάχνει τη διάθεση. Χρησιμοποιήστε την κολόνια ή το άρωμα ή το σπρέι σώματος που αγαπάτε περισσότερο. Ό,τι κι αν κάνετε, μην σκέφτεστε άσχημα για τον εαυτό σας. Αναγνωρίστε πόσο υπέροχο άτομο είστε.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Χωρίς αναβολή. Δεν έχει σημασία αν αυτό σημαίνει να αφιερώσετε στον εαυτό σας μια μέρα σπα ή να αφήσετε τον εαυτό σας να κοιμηθεί λίγο παραπάνω. Κάντε κάτι για σας γιατί το αξίζετε.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε τα μικροπράγματα να σας καταβάλλουν. Αντί να επιτίθεστε σε κάποιον που σας φέρεται με λάθος τρόπο, αναρωτηθείτε αν θα ήταν καλύτερο για την ησυχία σας να απομακρυνθείτε. Ρωτήστε τον εαυτό σας αν αυτό το άτομο αξίζει τον κόπο ή αν πρέπει απλώς να απομακρύνετε τον εαυτό σας από την κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
23 / position1: 26 / position2: 371
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb