ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πώς έχασε 30 κιλά η Meghan Trainor; Πάντως όχι με μαγικό τρόπο

Ήταν απόλυτα ειλικρινής και μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 10, 2022
Πώς έχασε 30 κιλά η Meghan Trainor; Πάντως όχι με μαγικό τρόπο

Η Meghan Trainor βρέθηκε σε ένα «πραγματικά σκοτεινό μέρος» και πέρασε δύσκολα μετά τη γέννηση του γιου της, Riley, πέρυσι. «Ήμουν πάνω από 90 κιλά όταν έκανα καισαρική», είπε η τραγουδίστρια που απολαμβάνει τώρα την τεράστια επιτυχία του «Made You Look», 28 ετών, στο ET Canada.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Απλώς δεν ένιωθα καλά. Δεν έχω κάνει ποτέ ράμματα, οπότε για να κάνω αυτή την ουλή καισαρικής τομής, βρισκόμουν σε ένα πραγματικά σκοτεινό μέρος και ήθελα να είμαι σε ένα υπέροχο μέρος για τον γιο μου, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε».

Η Trainor αποκάλυψε ότι έχασε πάνω από 30 κιλά αναθεωρώντας πλήρως τη διατροφή και το πρόγραμμα άσκησης της. Σημείωσε, «Δούλευα κάθε μέρα και προκαλούσα τον εαυτό μου. Έλεγα: «Αν καταφέρω να επιβιώσω από μια καισαρική, μπορώ να κάνω τα πάντα». 

Η ίδια είπε πως ήθελε να χάσει κιλά επειδή ήθελε να είναι υγιής και να μεγαλώσει το μωρό της με καλές διατροφικές συνήθειες. Έκοψε το αλκοόλ και εγκατέλειψε το πρόχειρο φαγητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, ο σύντροφός της την εισήγαγε στην άσκηση, τόσο που δεν την ενοχλούν ούτε οι μυικοί πόνοι μετά την προπόνηση. 

Η pop star προπονείται με τον αρραβωνιαστικό της, Daryl. Μετά τη χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές της, είχε πέσει σε κατάθλιψη, αλλά ο Daryl την εισήγαγε στο μαγικό κόσμο της γυμναστικής.

Είπε, «Μετά το δεύτερο χειρουργείο μου, ημουν χάλια ψυχολογικά και μου είπε, «Θες να κάνεις προπόνηση;» και είπα, «Όχι, αλλά ΟΚ». Τώρα όμως μου αρέσει. Έχω εμμονή με αυτό και δεν ένιωσα ποτέ καλύτερα».

Είπε επίσης, «Μου δίδαξε πώς μπορείς να νιώθεις καλύτερα αν τρως πιο υγιεινά και ασκείσαι, ακόμη και διανοητικά». Ακολουθεί το πρόγραμμα του Shaun T's Fitness και το λατρεύει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 282 / position2: 716
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb