ΜΑΛΛΙΑ

5 celebrities που κουρεύτηκαν σε french style

Τα hot french haircuts είναι πάντα στη μόδα.
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 celebrities που κουρεύτηκαν σε french style

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι celebrities λατρεύουν τα γαλλικά κουρέματα, γιατί είναι διαχρονικά και stylish. Πολλές stars έχουν επιλέξει χρόνια αυτά τα haircuts, σε σημείο που έχουν γίνει signature look τους. Άλλες, το δοκίμασαν πολύ πρόσφατα. Ειδικότερα, από την προηγούμενη χρονιά το french bob, είναι πολύ hot κούρεμα. 

Δες τις 5 celebrities που κουρεύτηκαν σαν γαλλίδες:

Lily Collins

Η Lily Collins, έχει γίνει γαλλίδα τα τελευταία χρόνια που πρωταγωνιστεί στη σειρά Emily in Paris. Φέτος, έκοψε αφέλειες και μάλιστα, έγινε και βασικό θέμα στο trailer της 3ης σεζόν.

Lucy Boynton

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί η Lucy Boynton να είναι λονδρέζα, αλλά το κούρεμα της είναι γαλλικό εδώ και χρόνια. Το french bob στο ύψος του σαγονιού, της ταιριάζει και της δίνει στυλ.

Emma Watson

Η Emma Watson, έκοψε τα μαλλιά της σε ένα μοντέρνο french bob φέτος. Την είδαμε πρώτη φορά δημόσια στο show του οίκου Schiaparelli. Οι φωτογραφίες της, κυκλοφόρησαν παντού και έγιναν viral. To κούρεμά της είναι πολύ δημοφιλές φέτος.

Kaia Gerber

Η Kaia Gerber, όταν έκοψε τα μαλλιά της και έκανε το bobcut, προκάλεσε κάποιο μικρό χαμό. Αντιγράφηκε από πολλές celebrities και μη.

Elizabeth Olsen

Η Elizabeth Olsen, έχει καιρό french bangs, που έχουν γίνει “το κούρεμά της”. Οι αφέλειες σεόλες τις μορφές τους, επέστρεψαν τα τελευταία χρόνια. Influencers και κορίτσια από όλον τον κόσμο, πηγαίνουν στο κομμωτήριο και κάνουν αυτήν την αλλαγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 80 εβδομάδες
Ελένη Φουρέιρα: Mόλις έκανε το απόλυτο φθινοπωρινό makeup trend
Η Ελένη Φουρέιρα ακολούθησε το δρόμο της Hailey Bieber.
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 419 / position2: 796
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb