CELEB STYLE

Celebrities που παντρεύτηκαν με υπέροχα νυφικά του οίκου Valentino

Ήταν όλα μοναδικά και κομψά!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Celebrities που παντρεύτηκαν με υπέροχα νυφικά του οίκου Valentino

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τους διάσημους stars του Hollywood μέχρι τις βασιλικές οικογένειες του κόσμου, ο οίκος Valentino προτιμάται συχνά για την αγορά νυφικού!

Ενώ τα φορέματα Valentino είναι συνώνυμα με τα λαμπερά κόκκινα χαλιά, δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε τα αγαπημένα μας σχέδια νυφικών από την ίδια μάρκα. Εδώ, συγκεντρώνουμε 5+1 από τα πιο εμβληματικά νυφικά διασημοτήτων που επιμελήθηκε ο οίκος,  από τη δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα.

Nikola Peltz

Η Nikola Peltz παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Brooklyn Beckham τον περασμένο Απρίλιο και ήταν υπέροχη μέσα στην απλότητα του στενού λευκού φορέματος με τιράντες, μακριά ουρά και ενός διακριτικού πέπλου με μακρύ κεντητό τούλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Anne Hathaway

Η διάσημη ηθοποιός του Princess Diaries ήταν πράγματι σαν πριγκίπισσα μέσα στο Valentino νυφικό της. Το φόρεμα ήταν ιβουάρ με ασημί λεπτομέρειες στα μανίκια και το τελείωμα του φορέματος.

Elizabeth Taylor

Η πανέμορφη και ταλαντούχα Taylor παντρεύτηκε οκτών (!!) φορές με επτά άντρες. Ο τελευταίος της γάμος ήταν το 1992 με τον Larry Fortensky και η Liz ήταν τότε 60 ετών. Το Valentino νυφικό της ήταν κομψό, λευκό σε ίδια γραμμή με στραπλες κορσέ που στόλιζε μαύρη δαντέλα και δύο μαύρα τριαντάφυλλα στο στήθος.

Courtney Cox

Η διάσημη Monica παντρεύτηκε τον αγαπημένο της David Arquette το 1999. Το νυφικό της ήταν ολόλευκο σατέν με χαμόγελο στο στήθος και 3/4 μανίκι και το πέπλο της απλό με μικρές λάμψεις.

Πριγκίπισσα Marie-Chantal

Ο γάμος του διάδοχου Παύλου της Ελλάδας και της Marie-Chantal το 1995, ήταν κοσμοϊστορικό γεγονός. Το νυφικό της πριγκίπισσας ήταν του οίκου Valentino, ήταν λευκό σε Α γραμμή με μακρύ δαντελωτό μανίκι και κλειστό λαιμό, ενώ το πέπλο ήταν επίσης μακρύ και δαντελωτό.

Gwyneth Paltrow

Η ξανθιά ηθοποιός είναι μεγάλη φαν του οίκου Valentinο. Το 2018, παντρεύτηκε τον Brad Falchuk με ένα ολοκέντητο νυφικό σε ίσια γραμμή, ανοιχτή πλάτη και κοντό μανίκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 144 / position2: 839
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb