ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα 3 ζώδια δημιουργούν συχνά εντάσεις και καβγάδες

Ανήκεις κι εσύ στους "καβγατζήδες" του ζωδιακού κύκλου;
AstroGirl
Αυτά τα 3 ζώδια δημιουργούν συχνά εντάσεις και καβγάδες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν άτομα που από τη φύση τους είναι νευρικά και με ... έφεση στους καβγάδες.

Η αναγνώριση τέτοιων ανθρώπων με βάση τα ζώδια τους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγεις τη συναναστροφή μαζί τους -ειδικά αν είσαι νευρικό άτομο- ώστε να μην καταλήξεις να τσακώνεσαι στο δευτερόλεπτο.

Ως εκ τούτου, σου παρουσιάζουμε τα ζώδια που είναι πιο επιρρεπή σε καυγάδες και τσακωμούς.

Λέων

Οι Λέοντες είναι φωνακλάδες και drama queens και μπορεί να είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί σου όταν πρόκειται για διαφωνία. Ακόμα κι αν το θέμα μπορεί να λυθεί με ηρεμία, οι Λέοντες θα αναζητήσουν έναν τρόπο να το φτάσουν στα άκρα, ειδικά αν έχεις χτυπήσει ένα ευαίσθητο σημείο τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν λεκτικές ύβρεις, κατηγορίες και να ξεπεράσουν τα όρια. Ο καλύτερος τρόπος για να τερματίσεις μια μάχη με τους Λέοντες είναι να απολογηθείς και να καταλάβεις τι πήγε στραβά για να αποφύγεις ξανά παρόμοιες καταστάσεις.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, αλλά δε θα τσακωθούν μαζί σου εάν δε ξεκινήσεις εσύ το battle. Αν αρχίσουν, μπορούν να συνεχίσουν τον καβγά για ώρες και δεν τους αρέσει να παραδέχονται ότι κάνουν λάθος, γιατί έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση για το γεγονός ότι .... σπάνια κάνουν λάθος. 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί μπορούν να κλιμακώσουν μια απλή συζήτηση σε πολύ έντονη, χωρίς καν να το καταλάβεις. Μπορεί να πυροδοτηθούν πανεύκολα και επίσης θα υπερασπιστούν έντονα τον εαυτό τους σε μια διαμάχη. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικοί στο τι λένε, οπότε αν τσακωθείς μαζί τους, θα πουν κάτι πολύ επώδυνο και δε θα το πάρουν ποτέ πίσω, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να "ανατιναχτείς".  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb