ΣΧΕΣΕΙΣ

Σημάδια ότι ο σύντροφός σου σε απατάει

Η απιστία έχει σημάδια και μπορείς να τα αναγνωρίσεις
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Σημάδια ότι ο σύντροφός σου σε απατάει
Photo by Daniel J. Schwarz on Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H απιστία είναι πάντοτε κάτι δυσάρεστο σε μία σχέση.

Μπορεί να μην υπάρχει τρόπος να την προλάβεις, υπάρχουν όμως τρόποι για να την αναγνωρίσεις. Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα σημάδια ενός άπιστου ατόμου ...

 Το πρόγραμμα αλλάζει αδικαιολόγητα

Το πρόγραμμά του ξαφνικά αλλάζει χωρίς καμία καλή εξήγηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, και ακόμα κι αν το πρόγραμμά τους αλλάξει, συνήθως υπάρχει κάποιος λόγος που είναι...  λογικός. Εάν ξαφνικά, ο σύντροφός σου αρχίζει να "έχει δουλειά ως αργά", μάλλον κάτι συμβαίνει.

Δυσκολεύεσαι να τον βρεις

Υπάρχουν ώρες γραφείου που κανένας μας δε μπορεί να μιλήσει στο τηλέφωνο. Όταν όμως αρχίζει ο άλλος και γίνεται εξαιρετικά δυσεύρετος, λογικό να σου μπαίνουν "ψύλλοι στα αυτιά".

Έχουν μείωση —ή αύξηση— της λίμπιντο

Είναι πιο συνηθισμένο για τους άπιστους να μειώνουν τη συχνότητα του sex στο σπίτι, δεδομένου ότι το κάνουν αλλού. Αλλά, μερικές φορές, προσπαθούν να κάνουν sex περισσότερο στο σπίτι. Οι ενοχές μπορεί να αυξήσουν την συχνότητα της συνουσίας. Κάποιοι θα το κάνουν για να καλύψουν τα ίχνη τους. Αλλά μερικοί μπορεί να το κάνουν για να ικανοποιήσουν έναν σύντροφο, ώστε αυτός να μην επιδιώκει sex αργότερα, όταν ο άπιστος ξέρει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος.

Οι τηλεφωνικές τους συνήθειες αλλάζουν

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια σειρά από πράγματα, όπως την αλλαγή του κωδικού πρόσβασής τους ή το να κρατούν επάνω τους το τηλέφωνο αντί για επάνω στο τραπέζι (αν συμβεί αυτό, η οθόνη θά ΄'ναι προς τα κάτω)!

Μειώνονται οι ώρες του "μαζί"

Από εκεί που τον έβλεπες συνέχεια, ξαφνικά ο σύντροφός σου δεν έχει χρόνο για εσένα. Αυτό συμβαίνει γιατί το χρόνο τον αφιερώνει σε ... άλλες δραστηριότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb