THINK

«Είναι εντελώς αγνώριστη»: Το τι κάνει η Gwen Stefani με την εμφάνισή της δεν μας αφορά

Μας αφορά να είμαστε στο πλευρό κάθε γυναίκας που δέχεται bullying για τις επιλογές της
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
«Είναι εντελώς αγνώριστη»: Το τι κάνει η Gwen Stefani με την εμφάνισή της δεν μας αφορά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Gwen Stefani εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή "Late Night with Seth Meyers", όπου και παραχώρησε συνέντευξη στον παρουσιαστή, μιλώντας για το "The Voice", αλλά και για τη νέα σειρά make-up που κυκλοφόρησε.

Από εκείνη τη στιγμή, το βίντεο της συνέντευξης κάνει το γύρω του διαδικτύου, με τους fans της Gwen να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί στο πρόσωπό της. Συγκεκριμένα, από την εμφάνισή της η τραγουδίστρια κάνει αντιληπτό στο κοινό ότι έχει προχωρήσει σε πλαστικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, προκαλώντας την κριτική πολλών από αυτούς που την ακολουθούν.

Μερικά από τα σχόλια που έχει λάβει κάτω από το βίντεο της συνέντευξης, είναι:"Ποια είναι αυτή;" ή "Γιατί η Gwen κατέστρεψε το πρόσωπό της έτσι;" ή και "Έχει παραμορφωθεί τελείως. Είναι ένα άλλο πρόσωπο με τη φωνή της Gwen".

Κι όλα αυτά για εμάς είναι αρκετά ενοχλητικά (έως και εξοργιστηκά), αφού συνεχίζουμε πάντα να υποστηρίζουμε ότι ο καθένας και η κάθε μία από εμάς έχει το δικαίωμα να είναι και να μοιάζει όπως θέλει, χωρίς να πρέπει να υποβάλλεται καθημερινά στη διαδικασία να "τιμωρείται" με κριτική για τις επιλογές του.

Έτσι και τώρα, έχουμε να πούμε ότι Gwen, είμαστε μαζί σου σε ό,τι κι αν επιλέγεις. Για εμάς θα είσαι πάντα η φωνάρα πίσω από τους NoDoubt και όχι μόνο!

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 570 / position2: 1112
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb