TRENDS

Τα πιο hot παπούτσια του φετινού φθινοπώρου

Αυτά τα παπούτσια θα σε συνοδεύσουν σε κάθε σου εμφάνιση από σήμερα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα πιο hot παπούτσια του φετινού φθινοπώρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σεπτέμβρης μπήκε και παρόλο που καιρός είναι ακόμα ζεστός εμείς ετοιμαζόμαστε για τη νέα φθινοπωρινή σεζόν και τη μόδα που φέρνει.

Τα παπούτσια είναι το must που ολοκληρώνει το σύνολο σου και ό,τι και να φορέσεις σε ρούχα, όσο απλά και να είναι, ένα ιδιαίτερο και στυλάτο παπούτσι θα αναδείξει το σύνολό σου στο 100%.

Εμείς, συγκεντρώσαμε τις πιο hot τάσεις στα υποδήματα για τη σεζόν F/W 2022 και σου παρουσιάζουμε όσα πρέπει να ξέρεις για να κανονίσεις τις αγορές σου.

These boots are made for walking

Όσο ο καιρός κρυώνει σταδιακά και ο ήλιος δίνει τη θέση του στη βροχή, η πιο σωστή και ασφαλής επιλογή για παπούτσια είναι οι μπότες. Φέτος, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, όπως αυτός του Bottega Venetta και Chanel, προτείνουν μπότες που αγκαλιάζουν το πόδι και φτάνουν λίγο πάνω από το γόνατο με μεσαίου μεγέθους τακούνι. Μπορείς να τις φορέσεις με στενά τζιν μέσα από τη μπότα και oversized πουλόβερ, με pencil φούστες και τοπ ή με τούιντ υφασμάτινα φορέματα.

More mules to love

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φοριούνται σαν παντόφλες, αλλά χαρίζουν το στυλ και την κομψότητα μιας γόβας. Τα mules έχουν έρθει για να μείνουν και να δώσουν τύπο σε κάθε σου εμφάνιση. Με kitten ή πιο χοντρό τακούνι σε στυλ clogs, θα τα φορέσεις σε όλες σου τις εμφανίσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ και από τη δουλειά μέχρι την έξοδο στο αγαπημένο μπαράκι.

A block of ...flats

Τα όμορφα flat παπούτσια εκτός από άνετα είναι και πολύ μοδάτα. Προτίμησε κάποια με φουτουριστικά σχέδια που αυτό το φθινόπωρο θα κλέψουν την παράσταση!

Back on track

Οι διαφορές μεταξύ sneakers και αθλητικών παπουτσιών είναι πραγματικά ελάχιστες! Φέτος, οι οίκοι του Valentino και του Gucci έχουν λανσάρει αθλητικά παπούτσια που συνδυάζουν άνεση με δαντέλες, floral, δέρματα, κ.α. που θα κάνουν κάθε τρελαμένο με τα sportswear να χάσει το μυαλό του, αφού γίνονται σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες αθλητικών ειδών, όπως η Adidas!

Fly High Heels

Για το φετινό φθινόπωρο, φαίνεται ότι όσο πιο μεγάλη είναι η πλατφόρμα σε ένα παπούτσι, τόσο το καλύτερο. Η Bottega Veneta οδήγησε το μωβ δέρμα σε άλλα, ιδιαίτερα μονοπάτια, ο οίκος Altuzarra "επένδυσε" σε μονόχρωμες κόκκινες κάλτσες-παπούτσια και ο Versace έδωσε "νέα πνοή" στα παλιομοδίτικα Mary Jane.


			
			
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 331 / position2: 1326
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb