ΤΑΞΙΔΙΑ

7 ονειρεμένα Βeach Βars στην Ευρώπη και πόσο κοστίζει για να βρεθείς εκεί

Γιατί μπορεί φέτος τον Αύγουστο να μην μπορείς όμως γιατί όχι σε 12 μήνες; Όλα είναι θέμα οργάνωσης!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
7 ονειρεμένα Βeach Βars στην Ευρώπη και πόσο κοστίζει για να βρεθείς εκεί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλοκαίρι χωρίς να αράζεις σε μια ξαπλώστρα και να έχεις θέα τη θάλασσα και παρέα δροσερά cocktails, δεν είναι καλοκαίρι!

Και που δεν υπάρχει πια ένα beach bar, σε κάθε μέρος αυτής της χώρας, σε κάθε νησί του κόσμου, σε κάθε παραλιακό μέρος υπάρχει ένα μαγαζί έτοιμο να μας ξεκουράσει και να μας δροσίσει!

Η παρακάτω λίστα έχει μερικά από τα πιο όμορφα beach bar της Ευρώπης! Κάποια είναι αρκετά ακριβά, κάποια είναι πολύ φθηνά για αυτό που προσφέρουν και σίγουρα όλα αξίζουν και μπορούν να κάνουν καλύτερο το καλοκαίρι σου!

Το Da Adolfo στο Positano 

Η ξαπλώστρα έχει μόλις 15€ το άτομο και για να φτάσεις σε αυτό το beach bar υπάρχει δωρεάν καραβάκι από το λιμάνι του Positano που αναχωρεί κάθε 40 λεπτά. Το φαγητό βέβαια είναι αρκετά ακριβό. Δηλαδή αν δύο άτομα παραγγείλουν δύο κυρίως με μια σαλάτα και ένα μπουκάλι κρασί θα χρειαστεί να πληρώσουν γύρω στα 200€

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Da Adolfo - Beach restaurant (@daadolfopositano)

Το Buddha-Bar Beach στο Μαυροβούνιο

Με θέα την Αδριατική θάλασσα αυτό το μέρος στο Tivat του Μαυροβουνίου είναι  ένα καλοκαιρινό όνειρο για κάθε έναν από εμάς! Μια τεράστια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, καλοδουλεμένα cocktails, Dj sets από γνωστούς καλλιτέχνες όλο το καλοκαίρι και τιμή αρκετά οικονομική για τη συγκεκριμένη λίστα! Η είσοδος έχει 35€ και με 3.5€ έχεις και σνακ καλωσορίσματος που είναι φρούτα και νερό! Τα cocktails κοστίζουν από 15€ ως 25€ και δεν υπάρχει περιορισμός για το πόσο θα καθίσεις! Αν ποτέ βρεθείς εδώ, φρόντισε να είναι ηλιοβασίλεμα γιατί τα χρώματα είναι μοναδικά! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Buddha-Bar Beach Porto Montenegro (@buddhabarbeach.pm)

To Costa Esmeralda στη Σαρδηνία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα μέρος που ίσως να σου φανεί γνώριμο! Μοιάζει λίγο με παραλία στις Κυκλάδες όμως είναι στην Ιταλία. Σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της γειτονικής μας χώρας. Όπως καταλαβαίνεις εδώ η βόλτα είναι λίγο ακριβή. Τα ευχάριστα είναι ότι δεν υπάρχει είσοδος και οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν, όμως ένα απλό μπουκαλάκι νερό κοστίζει 10€, ένα μοχίτο κοστίζει 30€ και ένα πιάτο ζυμαρικά με αυθεντική ιταλική συνταγή κοστίζει 50€ με 60€! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Beach Costa Smeralda (@nikkibeachcostasmeralda)

To Shalvata στο Ισραήλ

Επικά party που κρατάνε μέχρι το πρωί, παραλία που είναι γεμάτη με νέο κόσμο που χορεύει και γλεντάει και άφθονο αλκοόλ που φτάνει για όλους! Όπως κατάλαβες μιλάμε για ένα beach club που κάνει τους νέους να παραληρούν! Το κόστος για μια βραδιά διαφέρει ανάλογα του ποιος είναι στα decks, όμως σίγουρα για 2-3 ποτά και την είσοδο σου στον χώρο θα χρειαστείς πάνω από 200€

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shalvata Tel Aviv | שלוותה תל אביב (@shalvatatelaviv)

Το Ushuaia στην Ίμπιζα

Ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της Ισπανίας, με ένα πελώριο πύργο και ένα εξωπραγματικό club που έχει φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους celebrities του κόσμου! Το ξενοδοχείο είναι πάνω στην παραλία, όμως διαθέτει και αρκετές πισίνες, όπως και εστιατόρια μαζί με το θρυλικό club. Οι τιμές εδώ είναι επίσης πολύ υψηλές. Ενδεικτικά ένα βράδυ χωρίς πολλές παροχές ξεκινάει από 500€

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ushuaïa Ibiza Beach Hotel (@ushuaiahotelibiza)

Mala Beach by la Réserve

Ένα μαγικό μέρος στη Γαλλία και στην ευρύτερη περιοχή του Μόντε Κάρλο. Γαλαζοπράσινα νερά, χρυσή αμμουδιά, εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών και φυσικά πολύ υψηλές τιμές! Η ξαπλώστρα κοστίζει 50€ ανά άτομο, ενώ αν πας χωρίς πετσέτα θα χρεωθείς άλλα 15€ (χωρίς να πάρεις την πετσέτα μαζί σου). Σχετικά με το φαγητό ένα Burger κοστίζει περίπου 40€ και ένα cocktail είναι γύρω στα 25€. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nero294

Το La Guérite στην Τουρκία

Σε απόσταση αναπνοής από τη Ρόδο ένα beach bar της Τουρκίας είναι ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου και οι εικόνες μας κάνουν να θέλουμε να βρεθούμε εκεί! Οι τιμές εδώ είναι παρόμοιες με την Ελλάδα. Για μια ξαπλώστρα το κόστος είναι μόλις 20€ ενώ μια χωριάτικη και ένα ζυμαρικό κοστίζουν κάτι λιγότερο από 25€. Τίμιο και πολύ πιθανόν να βρεθούμε εκεί! Τι λέτε; 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Guérite | D Maris Bay (@la_guerite_dmarisbay)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 595 / position2: 5506
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb