THINK

Είναι αυτή η ανάρτηση της κλαμένης Νίκολα Πελτζ μια ευθεία επίθεση στην Βικτόρια Μπέκαμ;

Τα χοντρά υπονοούμενα

Δημοσίευση ΑΥΓ 07, 2022
Είναι αυτή η ανάρτηση της κλαμένης Νίκολα Πελτζ μια ευθεία επίθεση στην Βικτόρια Μπέκαμ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συναισθηματική Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ μοιράστηκε ένα αινιγματικό μήνυμα για «τους ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις άσχημα» εν μέσω του φημολογούμενου συνεχιζόμενου ψυχρού πολέμου της με τη μητέρα του Brooklyn, Βικτόρια Μπέκαμ.

Η 27χρονη Νίκολα Πελτζ μοιράστηκε μια φωτό της στην οποία είναι φανερά λυπημένη, με κόκκινα δακρυσμένα μάτια, ενώ εξομολογήθηκε ότι «δυσκολεύεται να δείξει τα θλιμμένα κομμάτια του εαυτού μου» και εξήρε τον τρόπο με τον οποίο την μεγάλωσαν οι «δυνατοί γονείς» της.

Η ηθοποιός, η οποία παντρεύτηκε τον μεγαλύτερο γιο της Βικτόρια Μπέκαμ και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον Μπρούκλιν, τον Απρίλιο, είπε επίσης πως το να προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια την έχει κάνει «πολύ σκληρή» και πως την έχουν μάθει να μην επιτρέπει στους ανθρώπους να την «ρίχνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτησή της έρχεται εν μέσω φημών για έναν ψυχρό πόλεμο με την πεθερά της με ξένα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι η Νίκολα Πελτζ και η Βικτόρια Μπέκαμ «δεν αντέχουν η μία την άλλη και δεν μιλούν».

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Η Peltz, η κόρη του Νεοϋορκέζου δισεκατομμυριούχου Nelson Peltz ζει τώρα στο Μαϊάμι με τον μικρό Becham, αλλά οι θαυμαστές τους έχουν παρατηρήσει ότι το ζευγάρι φαίνεται να έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια Μπέκαμ μετά το γάμο τους.

Η ανάρτηση της Νίκολα Πελτζ που θεωρήθηκε επίθεση στην πεθερά της Βικτόρια Μπέκαμ

Στην ανάρτησή της η Νίκολα Πελτζ έγραψε:

«Μερικές φορές δυσκολεύομαι να δείξω τα θλιβερά κομμάτια του εαυτού μου.

Το να μεγαλώνω με επτά αδέλφια και δύο πολύ δυνατούς γονείς, με έκανε πολύ σκληρή, με έμαθαν να μην αφήνω τους ανθρώπους να με ρίχνουν ή να πληγώνουν την καρδιά μου.

Με έκανε να υψώνω ένα τείχος για να προστατεύω τον εαυτό μου, ειδικά σε αυτή τη βιομηχανία του θεάματος. Όλοι μας έχουμε μέρες που οι άνθρωποι μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα και δεν πειράζει να μας πληγώνει όλο αυτό.

Απλά σκέφτηκα να γράψω κάτι γιατί ποτέ δεν δείχνω αυτή την πλευρά του εαυτού μου εδώ. Ήθελα να δείξω αυτή την πλευρά του εαυτού μου.

Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ και εκτιμώ πραγματικά όλη την υποστήριξή σας. Σημαίνει τόσα πολλά για μένα το να είστε ευγενικοί στη σελίδα μου στο Instagram και θέλω να ξέρετε ότι σας βλέπω, σας ακούω και σημαίνει πολλά για μένα».

Κάτω από την ανάρτησή της γράφτηκαν πολλά υποστηρικτικά μηνύματα από τους θαυμαστές της και τους φίλους της στη showbiz, ενώ σχολίασε και ο σύζυγός της: «Εχεις την πιο καταπληκτική καρδιά xx Σε αγαπώ τόσο πολύ xx».

Ο... πόλεμος των likes που δεν έγιναν

Πολλοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν την ανάρτηση ως μια επίθεση στη μητέρα του συζύγου της, Βικτόρια Μπέκαμ, καθώς η έλλειψη αλληλεπίδρασης μεταξύ τους στα social media συνεχίζει να ιντριγκάρει τους οπαδούς τους.

Η Πελτζ λέγεται ότι δεν ήθελε καμία ανάμειξη της Βικτόρια Μπέκαμ στο γάμο της, ενώ άνθρωποι που παραβρέθηκαν στο γάμο υποστήριξαν ότι οι Μπέκαμ «δεν ήταν στο προσκήνιο» και ότι ο «γάμος αφορούσε μόνο την οικογένεια Πελτζ».

Προβληματισμό στους φαν τους προκάλεσε και η ψυχρή ανάρτηση της Βικτόρια Μπέκαμ στο Instagram μετά τον γάμο - καθώς έγραψε απλώς: «Συγχαρητήρια κύριε και κυρία Μπέκαμ. Καλώς ήρθατε στην οικογένεια x».

Πολλοί έσπευσαν να παρατηρήσουν ότι η Βικτόρια Μπέκαμ δεν χρησιμοποίησε το επίσημο νέο κοινό επώνυμο του Brooklyn και της Νίκολα Πελτζ -Πελτζ-Μπέκαμ- προκαλώντας περαιτέρω εικασίες ότι η ανάρτηση στην πραγματικότητα συγκάλυπτε τις αυξανόμενες εντάσεις στη σχέση του νεαρού ζευγαριού με την οικογένεια Μπέκαμ.

Eντύπωση προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι η νεαρή Νίκολα παρότι πλημμύρισε το instagram της με φωτό από το γάμο της και έγραψε «η οικογένεια είναι τα πάντα για μένα», δεν έβαλε ούτε μια φωτό της πεθεράς της Βικτόρια Μπέκαμ!

Έκτοτε, η Νίκολα Πελτζ και η Βικτόρια Μπέκαμ δεν κάνουν σχεδόν καθόλου like η μία στις φωτογραφίες της άλλης στα social media, παρά το γεγονός ότι συνήθιζαν πάντα να δείχνουν υποστήριξη η μία στην άλλη στο διαδίκτυο.

Οι φήμες εντάθηκαν επίσης όταν οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο Μπρούκλιν έλειπε από τις οικογενειακές διακοπές την περασμένη εβδομάδα, καθώς η Βικτόρια και η Μπέκαμ εθεάθησαν να κάνουν διακοπές σε γιοτ στο Σεντ Τροπέ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
19 / position1: 231 / position2: 795
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb