ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 τρόποι να διαπιστώσεις εάν σε θέλει για σοβαρή σχέση

Καμιά φορά η απάντηση στο ερώτημα βρίσκεται μπροστά σου.
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 06, 2022
5 τρόποι να διαπιστώσεις εάν σε θέλει για σοβαρή σχέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν τα πράγματα εξελίσσονται καλά σε μία σχέση εύκολα όλοι υποθέτουν πως οι πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό είναι πολλές.

Ας πάρουμε ως δεδομένο πως εσείς θέλετε έναν μόνιμο δεσμό, που θα κρατήσει για χρόνια. Αν περνάτε καλά, διασκεδάζετε, έλκετε ο ένας τον άλλο, μάλλον και το ταίρι που έχετε επιλέξει θέλει ό,τι και εσείς. Μια σχέση με αφοσίωση και προοπτικές εξέλιξης, σωστά;

Όχι απαραίτητα.

Διαβάστε παρακάτω πέντε παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν ο άνθρωπος με τον οποίο είστε σε σχέση, επιθυμεί τα ίδια πράγματα με εσάς.

1. Σας ζητά να βγαίνετε συχνά

Αν είστε εσείς η πρώτη που ζητά εξόδους ή κανονίζετε βραδιές για να περάσετε οι δυο σας, τότε είναι πολύ πιθανό αυτός ο άνθρωπος να μην σας έχει στο μυαλό του όσο συχνά έχετε εσείς εκείνον. Ένας άνδρας που θέλει να είναι μαζί σας, θα θέλει να περνά και χρόνο μαζί σας. Δεν θα περιμένει μόνο από εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα.

2. Συναντιέστε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι μόνο τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου

Αν αντιληφθείτε πως θέλει να βγαίνει μαζί σας μόνο τα Σαββατοκύριακα ή όποτε δεν μπορεί κάποιος φίλος του, τότε πιθανότατα θέλει μόνο να διασκεδάζει μαζί σας. Αν το ξεκαθαρίσει από την αρχή, τότε θα ξέρετε και εσείς πώς να κινηθείτε. Αν όχι, τότε μάλλον δεν είστε παρά ένα φλερτ γι’ αυτόν.

3. Σας σύστησε στα σημαντικά πρόσωπα της οικογένειάς του

Γνωρίσατε τους καλύτερους φίλους του; Την οικογένειά του; Τον αγαπημένο του ανιψιό; Τότε είναι πολύ πιθανό σιγά σιγά η σχέση σας να γίνεται προτεραιότητά του.

4. Δε χρειάζεται να ρωτάτε για να μάθετε το πρόγραμμά του

Όπως εκείνος γνωρίζει το πού είστε ή το πόσες ώρες θα δουλέψετε σήμερα, έτσι και εσείς έχει μια εικόνα του προγράμματός του. Όχι, το να σας δίνει αναφορά για την κάθε του κίνηση δεν είναι το ζητούμενο. Όμως όταν κάποιος θέλει να είστε στη ζωή του, σας ενημερώνει για το τι προγραμματίζει να κάνει και σας περιλαμβάνει σε αυτό το πρόγραμμα, τότε μάλλον σημαίνετε πολλά γι’ αυτόν.

5. Ζητά τη βοήθειά σας

Η γνώμη σας γι’ αυτόν μετράει. Αν σας ζητά συμβουλές ή βοήθεια για σοβαρά ζητήματα της ζωής του, τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι για το πόσο αφοσιωμένος θέλει να είναι στη σχέση σας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 403 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb