ΕΞΟΔΟΣ

Θεσσαλονίκη: Σε αυτά τα εστιατόρια θα φας τα καλύτερα θαλασσινά

5 μαγαζιά που φτιάχνουν τα καλύτερα πιάτα με θαλασσινά και φρέσκο ψάρι!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Θεσσαλονίκη: Σε αυτά τα εστιατόρια θα φας τα καλύτερα θαλασσινά
@Σουρτούκω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για εσένα που έμεινες πίσω στην πόλη και αναζητάς μέρη που θα σε φέρουν σε επαφή με τη θάλασσα, έχουμε να σου προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές σε εστιατόρια που προσφέρουν πεντανόστιμα πιάτα με ψαρικά και θαλασσινά, τα οποία απαραίτητα συνοδεύονται με ούζο ή τσίπουρο.

Σε όποιο σημείο της πόλης κι αν βρίσκεσαι, λοιπόν, κάποιο από τα παρακάτω μαγαζιά βρίσκεται κοντά σου και σε περιμένει να ανακαλύψεις τις γεύσεις του.

Ουζερί 50-50

Για εσένα που βρίσκεσαι στα δυτικά της πόλης και εκτιμάς το καλό και οικονομικό φαγητό. Θα αγαπήσεις το 50-50 στα Διαβατά, καθώς έχει γεύσεις για όλα τα γούστα. Από θαλασσινά, δοκίμασε οπωσδήποτε κριθαρώτο με γαρίδες και ριζότο μανιταριών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σουρτούκω

Στα Λαδάδικα υπάρχει η Σουρτούκω και προσφέρει υπέροχες γεύσεις θαλασσινών και όχι μόνο. Να επιλέξεις να δοκιμάσεις ριζότο θαλασσινών και παναρισμένες γαρίδες για να συνοδεύσεις το τσίπουρό σου!

Χαμόδρακας

Με 100 χρόνια ζωής ... μάλλον κάτι κάνει καλά. Ειδικεύεται στα ψάρια, τα θαλασσινά και τη θέα στη θάλασσα! Δοκίμασε οπωσδήποτε καλαμάρι γεμιστό με σκόρδο, κουκουνάρι, λιαστή ντομάτα και τυριά, αλλά και λαυράκι φρικασέ και γαρίδες "φαντασία".

Thria Restaurant

Επί της οδού Μαρία Κάλλας, στην παλιά παραλία, δεσπόζει το υπέροχο Thria. Διακεκριμένοι σεφ θα φροντίσουν να απολαύσεις γκουρμέ πιάτα με θαλασσινά και ψάρια, που δε θα σε αφήσουν ασυγκίνητο κι όλα αυτά σε έναν εξαιρετικά προσεγμένο χώρο. Αξίζει τον κόπο να το επισκεφτείς!

Ουζερί του Καβούρη

Εάν βρίσκεσαι στην Καλαμαριά, σε αυτό το ουζερί θα απολαύσεις υπέροχο φρέσκο ψάρι και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Δοκίμασε σίγουρα φαγκρί και μύδια τηγανητά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 433 / position2: 1012
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb