SKIN CARE

Gwyneth Paltrow ‑ Hailey Bieber: Aποκαλύπτουν μυστικά ομορφιάς και λάθη που έκαναν παλιά

«Δεν θέλω να πάω για ύπνο το βράδυ εκτός και αν μοιάζω με φρεσκογλασαρισμένο ντόνατ», δήλωσε η Hailey
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Gwyneth Paltrow ‑ Hailey Bieber: Aποκαλύπτουν μυστικά ομορφιάς και λάθη που έκαναν παλιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ντόνατς δεν είναι για την κρεβατοκάμαρα, Gwyneth!

Η Gwyneth Paltrow μοιράστηκε τη σύγχυσή της σχετικά με την viral τάση περιποίησης της επιδερμίδας «glazed donut» κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της σειράς «Who’s in My Bathroom?» της Hailey Bieber (σειρά στο YouTube) και τα σχόλιά της προκάλεσαν μια ξεκαρδιστική αντίδραση στην Hailey.

Οι δυο τους έκατσαν στο μεγάλο λευκό μπάνιο για να συζητήσουν για την ομορφιά και να φτιάξουν smoothies και όταν η Hailey έδειξε στην Paltrow το πρώτο προϊόν από τη νέα της σειρά προϊόντων - το Rhode Peptide Glazing Fluid (29 $) - εκείνη μπερδεύτηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Aυτή η τάση Glazed donut  ακουγόταν κάτι σεξουαλικό», είπε η 49χρονη ιδρύτρια του Goop, αφού παραδέχτηκε ότι αναρωτήθηκε αρχικά, «αυτό σημαίνει ότι κάποιος θέλει να γλείψει το πρόσωπό σου;»

Ενώ η Paltrow έχει σίγουρα εμπειρία στον κόσμο της περιποίησης δέρματος με τα προϊόντα Goop της (που έδειξε φυσικά κατά τη διάρκεια του τμήματος), αρχικά δεν ήταν σίγουρη για τη νέα τάση.

Η Hailey ξεκαθάρισε πως όλα εχουν να κάνουν με το «γυάλισμα του δέρματος, το γυάλισμα του προσώπου». Αν και συχνά αποδίδεται σε αυτήν (και στα νύχια της), το μοντέλο εξήγησε ότι «δεν σκέφτηκε αυτό το concept» και ότι «αφορά την εμφάνιση, αυτή τη γυαλάδα, τη λαμπερή, γυαλιστερή λάμψη».

«Δεν θέλω να πάω για ύπνο το βράδυ εκτός και αν μοιάζω με φρεσκογλασαρισμένο ντόνατ», δήλωσε.

«Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω στον 25χρονο εαυτό μου και να πω: "Μπορείς να σβήσεις το τσιγάρο σου;" γιατί θα σου κάνει κακό στα χείλη», παραδέχτηκε.

«Ήμουν τόσο απαίσια με το δέρμα μου. Ήμουν στον ήλιο με το baby oil και κάπνιζα», είπε η γκουρού ευεξίας, η οποία έχει προχωρήσει στην προώθηση πιο υγιεινών πρακτικών με την αυτοκρατορία της Goop.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 352 / position2: 722
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb