ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πώς σε επηρεάζει η χτεσινή νέα σελήνη και τι θετικό θα σου συμβεί

Στις 28 Ιουλίου, η θετική νέα σελήνη στον Λέοντα μας γέμισε με ενέργεια
AstroGirl
Πώς σε επηρεάζει η χτεσινή νέα σελήνη και τι θετικό θα σου συμβεί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ψάχνατε για ένα σημάδι καλής τύχης ή απλώς ένα νεύμα από το σύμπαν ότι κάτι που αξίζει τον κόπο βρίσκεται στον ορίζοντα, τότε είστε τυχεροί. Στις 28 Ιουλίου, μια θετική νέα σελήνη στον Λέοντα θα μας ευλογήσει με λίγη φρέσκια, χαρούμενη ενέργεια, εκτοξεύοντάς μας στην υπόλοιπη εποχή του Λέοντα και στον μήνα Αύγουστο.

Η  εποχή του Λέοντα είναι μία από τις δύο εποχές του χρόνου κατά τις οποίες η ηλιακή, η αρσενική ενέργεια και η ενέργεια γιν είναι στο υψηλότερο σημείο της και καθώς ο ήλιος και η σελήνη συναντιούνται εδώ, μπορούμε να ευθυγραμμίσουμε τις ενέργειές μας για να ανταποκριθούμε σε μερικές από τις βαθύτερες επιθυμίες μας» λέει η Narayana Montúfar, ανώτερη αστρολόγος για το Astrology.com και συγγραφέας του Moon Signs: Unlock Your Inner Luminary Power.

«Φέτος, η εποχή του Λέοντα πρόκειται να φέρει απίστευτες αλλαγές και αυτή η νέα Σελήνη μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να ευθυγραμμίσουμε τη ζωή μας με τις αλλαγές που ζητάει το σύμπαν από εμάς». Προσθέτει δε πως αυτή η νέα σελήνη θα είναι αρκετά τυχερή χάρη στην τολμηρή και ασυγκίνητη ατμόσφαιρα του Λέοντα. «Φέρνει μια τεράστια δόση ενέργειας που μπορούμε να διοχετεύσουμε σε έργα και δραστηριότητες που μπορούν να μας φέρουν χαρά», λέει. «Αν νιώθαμε την ενέργειά μας να διασκορπίζεται σε πάρα πολλές κατευθύνσεις, αυτή η στιγμή είναι η τέλεια στιγμή για να ανακαλέσουμε την ενέργειά μας και επιτέλους, να την επικεντρώσουμε στον εαυτό μας».

Κάντε ό,τι μπορείτε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, να επαναφορτίσετε τα επίπεδα αυτοπεποίθησής σας και να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε - μόνο τότε, θα μπορέσετε να αποκομίσετε τα οφέλη για το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Η Lisa Stardust, συγγραφέας του Saturn Return Survival Guide και του The Astrology Deck, λέει ότι αυτή η σύνδεση «θα ενισχύσει τα φλογερά συναισθήματα της ημέρας», αλλά και ότι μας καλεί να αγκαλιάσουμε πλήρως τα αληθινά μας πάθη και επιθυμίες. «Με τον Δία να συνδέεται με τη νέα σελήνη, αυτή η σελήνη θα μας δώσει την ευκαιρία να αγγίξουμε πραγματικά τις καρδιές μας και να κατανοήσουμε τα πιο εσωτερικά συναισθήματα που έχουμε για τον εαυτό μας», λέει. Η Stardust μας συμβουλεύει να περάσουμε τη μέρα της νέας σελήνης κάνοντας αυτό που αγαπάμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε — ό,τι σημαίνει αυτό για εσάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 781 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb