TRENDS

5 tips για να αντιγράψεις το στυλ των γαλλίδων φέτος το καλοκαίρι

Εύκολοι τρόποι για να γίνεις french girl
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 tips για να αντιγράψεις το στυλ των γαλλίδων φέτος το καλοκαίρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς θα αντιγράψεις το γαλλικό στυλ το καλοκαίρι;

Οι γαλλίδες έχουν τη φήμη των γυναικών με στυλ. Στα δρομάκια του Παρισιού και πλάι στον Σηκουάνα, βλέπεις καλοντυμένα κορίτσια. Όταν βλέπεις αυτόν τον efortless chic αέρα τους, θέλεις να μάθεις τα κόλπα τους. Κι όμως, για να αντιγράψεις τα outfits τους, υπάρχουν μερικά tips. Είναι πολύ πιο απλά απ’όσο νομίζεις.

Δες τα 5 tips για να αντιγράψεις το french style:

Βρες τα κομμάτια-κλειδιά

Οι Γαλλίδες αγοράζουν πάντα τα βασικά κομμάτια, που κρατάνε χρόνια στη ντουλάπα τους. Απαραίτητα είναι γι’αυτές ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο παντελόνι, ένα μπλε τζιν μονόχρωμα αέρινα φορέματα. Όλα συνδυάζονται μεταξύ τους και φαίνονται πάντα καλοντυμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Simple is the best

Όσο πιο απλά και πιο ουδέτερα χρώματα φορούν, τόσο πιο εύκολα τα συνδυάζουν μεταξύ τους. Προτιμούν nude, λευκά και γήινα χρώματα γενικότερα, με μια πινελιά από χρώμα.

Βρες τη “στολή” σου

Οι γαλλίδες έχουν βρει το signature look τους. Βρες τα ρούχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ωραία και φόρα τα σε πολλές περιστάσεις. Αυτό, θα σε βοηθήσει να μην κουβαλήσεις πολλά στις διακοπές. Μπορείς να αλλάζεις τα αξεσουάρ και να φαίνονται διαφορετικά.

Δώσε σημασία στα αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ, όπως είπαμε και παραπάνω, δίνουν διαφορετική εικόνα στα looks. Τα french girls, δίνουν σημασία στα κοσμήματα, στα μαντήλια, στις ζώνες και σε όλα τα αξεσουάρ.

Beauty first

Μπορεί να μιλάμε για μόδα, αλλά οι γαλλίδες δίνουν μεγάλη σημασία στην ομορφιά. Προσέχουν το δέρμα τους, το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους. Μπορεί να φαίνονται επιμελώς ατημέλητες, αλλά ασχολούνται πραγματικά με όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
13 / position1: 479 / position2: 903
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb