ENTERTAINMENT

Οι Metallica έγιναν φαν του Stranger Things μετά από αυτή τη σκηνή (δικαίως)

Το συγκρότημα σχολίασε το τραγούδι του 1986 που εμφανίστηκε στη «κομβική σκηνή» του Eddie Munson
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι Metallica έγιναν φαν του Stranger Things μετά από αυτή τη σκηνή (δικαίως)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τέταρτη σεζόν του Stranger Things περιλάμβανε μια εξέχουσα θέση του κλασικού "Running Up That Hill" της Kate Bush, το οποίο οδήγησε το τραγούδι σε ανανεωμένη εμπορική επιτυχία.

Όταν το δεύτερο μέρος της σεζόν έφτασε στο Netflix νωρίτερα αυτό το μήνα, ένα νέο επεισόδιο περιλάμβανε μια άλλη σημαντική τοποθέτηση τραγουδιού: το σινγκλ των Metallica του 1986 "Master of Puppets", κομμένο στο Upside Down από τον χαρακτήρα Eddie Munson.

Οι Metallica σχολίασαν «Ο τρόπος με τον οποίο οι Duffer Brothers ενσωμάτωσαν τη μουσική στο Stranger Things ήταν πάντα επόμενου επιπέδου, οπότε ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι να συμπεριλάβουν όχι μόνο το «Master of Puppets» στην παράσταση, αλλά να δημιουργήσουν μια τόσο κομβική σκηνή γύρω από αυτό» έγραψαν. «Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και όταν το κάναμε, ήμασταν εκστασιασμένοι, τόσο πολύ που μερικοί άνθρωποι μπόρεσαν να μαντέψουν το τραγούδι μόνο βλέποντας λίγα δευτερόλεπτα από το τραγούδι του Joseph Quinnστο τρέιλερ! Πόσο τρελό είναι αυτό;»

«Είναι απίστευτη τιμή να είμαστε τόσο μεγάλο μέρος του ταξιδιού του Eddie και να κάνουμε κάτι τέτοιο συντροφιά με όλους τους άλλους καταπληκτικούς καλλιτέχνες που εμφανίζονται στη σειρά», πρόσθεσε το συγκρότημα. Το πραγματικό σόλο κιθάρας που ερμηνεύτηκε στο επεισόδιο ηχογραφήθηκε από τον Tye Trujillo, γιο του μπασίστα των Metallica, Robert Trujillo. Ο Τρουχίγιο επαίνεσε τον γιο του στο Instagram: «Αυτό είναι το αγόρι μου! Περήφανος για εσένα Tye!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 446 / position2: 1491
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb