ΣΧΕΣΕΙΣ

10 τύποι ανδρών που θα συναντήσεις φέτος το καλοκαίρι

Ποιον από αυτούς θα ερωτευτείς;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
10 τύποι ανδρών που θα συναντήσεις φέτος το καλοκαίρι
Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα ένα καλοκαίρι έφτασε κι ετοιμάζεις τις βαλίτσες για τις διακοπές σου με την παρέα σου γεμάτη προσδοκίες, έτσι; Ελπίζεις σε αυτό τον έρωτα που θα γνωρίσεις στο νησί/στο χωριό/στην ευρωπαϊκή πόλη που θα πας και θα σου πάρει το μυαλό.

Η αλήθεια είναι ότι θα συναντήσεις διάφορους τύπους ανδρών στις διακοπές σου. Εμείς συγκεντρώσαμε 10 από τους πιο πιθανούς. Θα είναι άραγε κάποιος από αυτούς αυτό που ψάχνεις;

Ο ντόπιος

Θα τον συναντήσεις στα λιγότερο τουριστικά μέρη, μιας και οι ντόπιοι των τουριστικών προορισμών εξαφανίζονται τα καλοκαίρια. Θα ανακαλύψεις μαζί του τα πιο κρυφά και όμορφα μέρη της περιοχής και θα σε πάει στα καλύτερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο barman

Το αιώνιο κόλλημα των κορασίδων. Είναι ο τύπος πίσω από τη μπάρα που θα σου κάνει αστεία, ναζάκια, θα σε κεράσει σφηνάκια, κ.π.λ. Θα περάσεις σίγουρα μαζί του μια καυτή νύχτα!

Ο DJ

Η εναλλακτική του barman. Εάν είσαι περισσότερο φαν της μουσικής, προτιμάς τους disc jockeys και εάν τύχει να περάσετε μαζί το καλοκαίρι σας, θα είναι σίγουρα γεμάτο από νέες μουσικές ανακαλύψεις και υπαίθριες συναυλίες.

Ο τουρίστας (1η Version)

Είναι εκεί για τον ίδιο λόγο που είσαι κι εσύ. Πιθανόν και με αντίστοιχη παρέα. Θα γνωριστείτε σε ένα από τα γνωστά μπαράκια της περιοχής και εάν είναι γραφτό σας... ο έρωτας θα συνεχιστεί στην πόλη!

Ο τουρίστας (2η Version)

Είναι εκεί για τον ίδιο λόγο με σένα...μόνο που έχει έρθει από άλλη χώρα, μιλάει άλλη γλώσσα και έχει διαφορετική κουλτούρα. Αυτό σε εξιτάρει και κάνει το love story σας ακόμα πιο ρομαντικά. Βέβαια, αυτές οι ιστορίες έχουν άσχημο τέλος, αλλά αξίζει να τη ζήσεις μια φορά!

Ο μουσικός

Ο γνωστός σε όλους "ναμαγαπάς". Είναι αυτός που κουβαλάει παντού την κιθάρα του και στην παραλία γύρω από τη φωτιά ζει τη στιγμή του, τραγουδώντας Παύλο Σιδηρόπουλο, Scorpions, Kansas και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο σέρφερ

Είναι αυτός που "κολάζει" όλη την παραλία. Γυμνασμένο σώμα, αστραφτερό χαμόγελο, ηλιοκαμένο δέρμα και κάπως επιμελώς ατημέλητα μακριά μαλλιά. Δύσκολα προσεγγίσημος, αλλά συνήθως ευγενικό και καλό παιδί.

Ο yogi

Βρίσκεται εκεί συνήθως με κάποια ομάδα γιόγκα και είναι εισηγητής σεμιναρίου διαλογισμού στη φύση. Θα σε πείσει με τα φιλοσοφημένα λόγια του, την ηρεμία που αποπνέει και το χίπικο στυλ του.

Ο περιπετειώδης

Αυτός ταξιδεύει ή μόνος του ή με κάποιο γκρουπ αγνώστων. Βρίσκεται εκεί για να κάνει ορειβασία, πεζοπορία, κανό, bungee jumping και ότι άλλο προσφέρει η περιοχή. Δεν μπορεί να κάτσει σε ένα σημείο, αλλά σίγουρα θα περάσεις τέλεια μαζί του (εκτός αν από γυμναστική το μόνο που κάνεις είναι να σηκώνεις το παγωτό για να το βάλεις στο στόμα σου).

Ο καριερίστας

Δουλεύει σε κάποια πολυεθνική και βρίσκεται για δουλειά στην περιοχή. Δε θα τον γνωρίσεις στη θάλασσα, αλλά στο tinder ή στο μπαρ του ξενοδοχείου να πίνει μόνος του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 241 / position2: 674
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb