ΜΑΛΛΙΑ

Το έλαιο που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μακριά μαλλιά

Πως θα σε βοηθήσει αυτό το έλαιο;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Το έλαιο που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μακριά μαλλιά
@negin_mirsalehi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μαύρο κύμινο υπόσχεται να σε βοηθήσει με τα μαλλιά σου. 

Έχουμε ακούσει για πολλά βότανα και φυτικά συστατικά, που χρησιμοποιούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την υγεία και την ανάπτυξη των μαλλιών. Μερικά από αυτά είναι το δενδρολίβανο, το argan oil, και το λάδι καρύδας. Μια νέα προσθήκη σε αυτά, φαίνεται ότι είναι το μαύρο κύμινο. 

Τι είναι το μαύρο κύμινο

Μπορεί να το ακούς και πρώτη φορά, αλλά το φυτικό έλαιο μαύρο κύμινο, χρησιμοποιείται, μάλιστα και στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται εδώ και τουλάχιστον 2000 χρόνια. Βοηθά στην ενυδάτωση, θρέψη και μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Προέρχεται από το φυτό nigella, που οι καρποί του είναι γνωστοί για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. 

Ποια είναι τα οφέλη του στα μαλλιά

Τα οφέλη του στα μαλλιά, φαίνεται να είναι αρκετά. Λέγεται ότι συμβάλλει στο μάκρος των μαλλιών. Δίνει λάμψη και βοηθά στους ερεθισμούς που προκαλούνται στο τριχωτό της κεφαλής, καθώς έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Walstra Bakos (@anita.walstra.bakos)

Η ευρύτερη υγεία των μαλλιών και του δέρματος, βοηθά να μακρύνουν πιο εύκολα και πιο σωστά, χωρίς να σπάνε και να αποδυναμώνονται οι άκρες. Φαίνεται ότι βοηθά την ποιότητα της τρίχας και αποτρέπει με κάποιον τρόπο την πτώση των μαλλιών.

Μάλιστα, τα αδύναμα και τα κατεστραμμένα μαλλιά έχουν περισσότερα οφέλη. Επιπλέον, εκτός από καταπραϋντικό, είναι και αντιμικροβιακό και μαλλακτικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάρα πολύ συχνά, και μάλιστα, σε συνδυασμό με άλλα συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ και το shea butter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 93 εβδομάδες
4 φυσικοί τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σου
Υπάρχουν ορισμένα συστατικά που μπορούν να σε βοηθήσουν
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 3392 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb