SKIN CARE

Βιταμίνη C: Είναι καλό να την χρησιμοποιείς το καλοκαίρι;

Πρέπει να την έχεις στη ρουτίνα σου ή όχι;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Βιταμίνη C: Είναι καλό να την χρησιμοποιείς το καλοκαίρι;
@mychalimited

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι κατάλληλη, τελικά, η βιταμίνη C για το καλοκαίρι;

Η βιταμίνη C, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά στον τομέα της ομορφιάς σήμερα. Μπορούμε να την βρούμε σε ορούς, κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, λοσιόν και άλλα προϊόντα. 

Πρόκειται για ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή και υγιής. Ειδικότερα, δίνει λάμψη στο πρόσωπό μας που εκτίθεται στο νέφος και την ατμόσφαιρα της πόλης. Έχουμε ξαναμιλήσει κι εδώ για τα οφέλη της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakmé (@lakmeindia)

Είναι κατάλληλη η βιταμίνη C για το καλοκαίρι;

Η συγκεκριμένη βιταμίνη, μπορεί να είναι δυνατή και αποτελεσματική, αλλά έχει και διαφορά από την ρετινόλη, για παράδειγμα. Αυτό συμβαίνει, γιατί είναι κατάλληλη για χρήση καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέχεις πάντα, είναι να βρίσκεται σε μέρος που δεν έχει πολύ φως ώστε να μην οξειδωθεί. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η βιταμίνη C στην καλοκαιρινή μας ρουτίνα είναι και απαραίτητη. Γιατί όμως; Επειδή η ηλιακή ακτινοβολία είναι πολύ έντονη, τείνει να καταστρέφει σιγά σιγά την επιδερμίδα μας. Εδώ έρχεται η vitamin C και παρέχει την απαραίτητη προστασία στο δέρμα μας. Επομένως, μπορείς άφοβα να χρησιμοποιείς το αγαπημένο σου serum και στην συνέχεια να μην ξεχνάς την αντηλιακή σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 101 εβδομάδες
Ρετινόλη: Πώς να την χρησιμοποιήσεις σωστά για να κάνεις τέλειο δέρμα
Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb