Παγκόσμια Ημέρα Burger: 17 μαγαζιά με επικά burger στην Αθήνα

Εννοείται θέλουμε να τρώμε κάθε μέρα burger και γιατί όχι! Σήμερα βέβαια, επιβάλλεται και η παρακάτω λίστα θα σου φανεί ιδιαίτερά χρήσιμη!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Παγκόσμια Ημέρα Burger: 17 μαγαζιά με επικά burger στην Αθήνα
@theburgerjoint / instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το πως ξεκίνησε το Burger όμως είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι δε σας ενδιαφέρει! Αυτό που σίγουρα σας ενδιαφέρει είναι να τρώτε καλά burger και είναι απολύτως λογικό! 

Η Αθήνα είναι μια πόλη που αγαπάει τα burger! Υπάρχουν άπειρα μαγαζιά που έχουν στον κατάλογό τους burgers. Το Item αυτό, φιγουράρει παντού γιατί φεύγει εύκολα, σε χορταίνει πάντα, το τρως στο όρθιο και στα γρήγορα και τις περισσότερες φορές είναι και value for money! 

Φτιάξαμε μια λίστα με τα δικά μας αγαπημένα Burger στην Αθήνα και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι, σε όποιο από αυτά τα μαγαζιά και να γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα Burger, θα φάτε καλά! 

Juicy Grill

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λαχταριστά burgers που είναι πληθωρικά σε γεύση, υλικά και μυρωδιές! Σε δύο σημεία στην Αθήνα για να διαλέξεις ποιο σε εξυπηρετεί και με πάνω από 10 επιλογές σε burger! 

Λεωφ. Περικλέους 37, Χολαργός

Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, Πανεπιστήμιο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juicygrill_Athens Greece (@juicygrill_athens)


Pax Burger

Μπεργκεράδες του ονείρου και sides επιλογές καταπληκτικές, σε ένα μέρος στο κέντρο της Αθήνας που είναι χαρούμενο, με cool vibes και σοβαρή εξυπηρέτηση! Οποιο burger και να προσγειωθεί στο τραπέζι σου θα είναι απολαυστικό και θα σε χορτάσει και με το παραπάνω! 

Αιόλου 34, Αθήνα 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAX Burgers 🍔 (@paxburgers)


Burger Joint

Ψωμί πατατένιο που δεν το έχεις φάει αλλού, ζουμερό κρέας γεμάτο με γεύση και λαχανικά που είναι ολόφρεσκα για να δροσίζουν τα burgers σου! Για σένα που πας πρώτη φορά, θεωρούμε δεδομένο ότι θα  πάρεις το Umani Burger. Θα καταλάβεις γιατί το λέμε, όταν το δοκιμάσεις! 

Σολωμού 4, Νέο Ψυχικό & Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 93, Νέα Σμύρνη & Πλ. Νυμφών 1, Γλυφάδα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Burger Joint (@theburgerjoint)


Lobby

Σε έναν πολύ όμορφο χώρο στο ισόγειο του ξενοδοχείου Electra Metropolis στο κέντρο θα φας burger ξεχωριστά και που θα αγαπήσεις αμέσως! Μιλάμε για το burger μπακαλιάρου που δεν το έχουμε βρεις πουθενά αλλού στην πόλη μας, και για το Wagu Burger. Επίσης, κορυφαίο burger που θα σε κάνει να αναστενάξεις από απόλαυση! 

Βουλής 30, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lobby (@lobby_athens)


Μπουφαλος

Σε μια από τις πιο hot πλατείες της Αθήνας αυτή τη στιγμή, θα βρεις και τα πιο hot burgers της Κυψέλης. Στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου δηλαδή τον Μπούφαλο που με σύνθημα του το 'Με τα χέρια μάνα μου" μας Καλεί να δοκιμάσουμε επικά burgers! Αξίζουν όλα και μπορούμε να εγγυηθούμε! 

Επτανήσου 13, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΜΠΟΥΦΑΛΟΣ (@mpoufalos)


Ekiben by Birdman

Με διαφορά το καλύτερο (και μάλλον το πρώτο) smashed burger της Αθήνας. Ζουμερό μέσα και καλοψημένο όσο το θες, με ένα λαχταριστό πεντανόστιμο ψωμάκι και με κάνα δυο ακόμα υλικά που δένουν τέλεια! Ζητήστε το όχι μόνο σήμερα που είναι παγκόσμια ημέρα burger, αλλά κάθε μέρα και όλες τις ώρες της μέρας! Ναι, είμαστε σχεδόν εθισμένοι σε αυτό το burger! 

Βουλής 35, Αθήνα 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ekiben (@ekibenathens)


Μπαρ Μπεε Κιου

Τεράστια burgers για γερά στομάχια, πάρα πολλές επιλογές σε buns, μπιφτέκια, υλικά και τρόπους ψησίματος. Μια λέξη χαρακτηρίζει αυτό το μέρος και αυτή είναι: Παράδεισος! Ένας παράδεισος πνιγμένος στις πατάτες τηγανιτές και τα επικά burgers! 

Κολοκοτρώνη 5, Χαλάνδρι & σε άλλες γειτονίες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μπαρ-Μπεε-Κιου (@mpar_mpee_kiou)


Po' Boys

Μοιάζει σαν να είναι burgerάδικο του Αμερικάνικου Νότου αλλά με την ελληνική φιλοξενία και το μεράκι που έχουμε σαν λαός. Υπέροχες μπεργκεράρες που αξίζει να δοκιμαζεις ξανά και ξανά! Στο σημείο αυτό να κάνουμε και μια αναφορά στις καταπληκτικές μπριζόλες που έχει εδώ! 

Aγαθάρχου 12 &, Λεπενιώτου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Po Boys (@poboysbarbeque)

Hard Rock Cafe 

Στη φωτογραφία βλέπετε το burger του Λιονέλ Μέσι που αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα δυνατά burger στην Αθήνα! Στο Hard Rock θα βρεις εννοείται αρκετές επιλογές σε burgers γιαυτό και αυτό το μέρος είναι στη λίστα μας! 

Αδριανού 52, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James D. Lindner (@james_doron)

Guerilla Chef Burgers

H νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Το μαγαζί που έχει στον κατάλογο του ένα μόνο burger και που γίνεται ανάρπαστο. Για τη γεύση, την ποιότητα και την αυθεντικότητα του. Σημειώστε το στα πρώτα που θα πάτε το επόμενο διάστημα! 

Σολωμού 33, Αθήνα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guerilla Chef Burgers (GCB) (@guerillachefburgers)


Monster Burgers & Beers

Σημείο που έρχεσαι πεινασμένος για να ζήσεις την απόλυτη ηδονή! Την ηδονή που σου χαρίζουν τα καταπληκτικά του burgers που είναι σε xl διαστάσεις, μαζί με τις παγωμένες μπίρες τους! Το απόλυτο combo για αυτή την εποχή. 

Πρωτογένους 8, Αθήνα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MBnB (@monster_burgers_n_beers)


Friday's

Γνωστά και αγαπημένα σε όλους τα T.G.I Fridays από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας! Ναι, στις πατάτες twister, ναι στα πιάτα με τη Jack Daniels σως, και ξεκάθαρο ναι στα burgers του! Βurgers αγαπημένα που εννοείται τα συνοδεύεις με coca cola στη refeel εκδοχή της! 

Νεοφύτου Βάμβα 2, Αθήνα & σε αρκετές ακόμα γειτονιές! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tgifridaysgr (@tgifridaysgr)


Dave's Bar 

Σε ένα σημείο που σε λίγα χρόνια θα είναι πιάτσα διασκέδασης, το Six Dogs έχει φτιάξει ένα burger bar που όποιος ανακαλύπτει ερωτεύεται. Smash Burger στην καλύτερη εκδοχή του, υπέροχες πατάτες τηγανητές και δροσερή coleslaw. Δες θες τίποτα άλλο! 

Βερανζέρου 25, Ομόνοια 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dave’s Bar Athens (@daves_bar_athens)


New York Sandwiches

Πάνω από 20 διαφορετικά burger για να έχεις επιλογές. Οι γεύσεις επικές και εδώ και η ποιότητα γνωστή σε όλη την Αθήνα, από στόμα σε στόμα! Σημαντικό να αναφέρουμε ότι εδώ εκτός από τα Burgers πρέπει να δοκιμάσεις και σάντουιτς! 

Νίκης 23, Αθήνα  & Σινώπης 3, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New York Sandwiches (@newyorksandwiches_)


Tarantino

Ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη και πολύ γρήγορα ήρθαν και στην Αθήνα! Οι γλυκοπατάτες του Tarantino είναι κοινό μυστικό όλων των καλοφαγάδων και οι φωτογραφίες από τα burger μοντέλα που φιγουράρουν σε όλο το instagram, δίνουν αμέσως το σύνθημα για μπερφκεροφαγία! 

Δημητρακοπούλου 17, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tarantino Burgers Athens (@tarantinoathens)


Soho Burgers

Δεν υπήρχε περίπτωση να λείπουν από τη λίστα τα Soho Burgers! Νόστιμα, στις σωστές ποσότητες με άριστες πρώτες ύλες και με ένα πολύχρωμο packaging που αγαπάμε να φωτογραφίζουμε! Δύσκολη τελικά η απόφαση για το πού θα γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα Burger! 

Ούλωφ Πάλμε 29-31, Ζωγράφου & σε αρκετές ακόμα γειτονιές

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Soho Burgers (@soho.burgers)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
32 / position1: 196 / position2: 698
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb