ENTERTAINMENT

Πανέμορφες ηθοποιοί που έπαιξαν τους πιο άσχημους (σύμφωνα με τα πρότυπα) ρόλους

Μεταμορφώθηκαν και απέδειξαν για ακόμα μια φορά το μεγάλο τους ταλέντο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πανέμορφες ηθοποιοί που έπαιξαν τους πιο άσχημους (σύμφωνα με τα πρότυπα) ρόλους
Photo via On Edge TV

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρειάζεται πραγματικό ταλέντο για μια καλλονή για να υποδυθεί μια άσχημη γυναίκα και να την κάνει να φαίνεται τόσο φυσική, που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι η ηθοποιός που την υποδύεται είναι πραγματικά όμορφη.

American Horror Story

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Grossman (@naomiwgrossman)

Η εκπληκτική Naomi Grossman δεν ξύπνησε διάσημη αφού έπαιξε την Pepper στην εμβληματική αμερικανική τηλεοπτική σειρά γιατί κανείς δεν την αναγνώρισε! Αποδεικνύεται ότι φοράει πολύ περίπλοκο μακιγιάζ κάθε μέρα (μπορείτε να δείτε τη διαδικασία εδώ), χάρη στο οποίο η εικόνα ήταν τόσο αληθινή που κανείς δεν πίστευε ότι ήταν ο Γκρόσμαν.

The Big Bang Theory

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Rauch (@melissarauch)

Μπαίνοντας στο The Big Bang Theory ως επεισοδιακή ηθοποιός, η Melissa Rauch τα κατάφερε τόσο καλά που ο χαρακτήρας της μεταφέρθηκε στο κύριο καστ. Έτσι ο Χάουαρντ ερωτεύτηκε μια κοντή κοπέλα με τσιριχτή φωνή, την Μπερναντέτ Γουλόβιτς-Ροστενκόφσκι, και το κοινό ερωτεύτηκε τη Μελίσα.

Harry Potter εναντίον Νταντά McPhee

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝘌𝘮𝘮𝘢 𝘛𝘩𝘰𝘮𝘱𝘴𝘰𝘯 (@emmathompscon)

Μια από τις πιο σοβαρές ηθοποιούς στη Βρετανία, η βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Τόμσον, μεταμορφώθηκε απροσδόκητα αγνώριστα για δύο διαφορετικούς χαρακτήρες: τον καθηγητή Trelawney, από τον Χάρι Πότερ, και τη νταντά ΜακΦί. Όταν η Έμμα ρωτήθηκε αν φοβάται να εμφανιστεί άσχημη στην οθόνη, απάντησε: "Αν θέλεις να δείχνεις όμορφη, γίνε μοντέλο. Η ηθοποιός είναι κάτι διαφορετικό".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

It's always sunny in Philadelphia

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨ Keli Squires Taylor ✨ (@ikeliphoto)

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Thesy Surface δεν περίμενε καν να πάρει αυτόν τον ρόλο για έναν απλό λόγο: την ελκυστικότητά της. Ωστόσο, δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι ο χαρακτήρας θα ήταν τόσο... άσχημος. Ωστόσο, τελικά, ο ρόλος ήταν κάτι παραπάνω από αξιομνημόνευτος.

Mean Girls

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzy Caplan (@thelizzycaplan)

Η Lizzy Caplan είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός, κυρίως διάσημη για 2 πράγματα: μια 6χρονη σχέση με τον Matthew Perry (Chandler από το Friends) και τον ρόλο μιας κυνικής, πανκ εφήβου που δεν χαμογελά ποτέ στο Mean Girls. Στην πραγματική ζωή είναι...καλά, μπορείτε να δείτε και μόνοι σας!

Spider-Man: Homecoming

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)


Πριν βγει η ταινία, όλοι ήταν σίγουροι ότι η όμορφη Zendaya θα έπαιζε τον έρωτα του Peter Parker στο νέο Spider-Man. Το κοινό εξεπλάγην όταν είδε τη Zendaya ως την εκκεντρική geek Michelle. Αυτό λέμε αλλαγή εικόνας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2514 / position2: 7107
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb