TikTok: Έρχεται συνδρομητικό πακέτο με προνόμια για τους ενδιαφερόμενους

Σημαντική αλλαγή για την πλατφόρμα

Δημοσίευση ΜΑΙ 24, 2022
TikTok: Έρχεται συνδρομητικό πακέτο με προνόμια για τους ενδιαφερόμενους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται πως και το TikTok μπαίνει στη λογική υποστήριξης περιεχομένου και εργαλείων με μορφή συνδρομής για τους χρήστες.Η πλατφόρμα ανακοίνωσε το Live Subscription, έναν μηχανισμό που θα αποφέρει έσοδα τόσο στην ίδια όσο και στους δημιουργούς.

Όσοι κάνουν εγγραφή θα έχουν προνόμια όπως συμμετοχή σε συγκεκριμένα chats, ειδικά emotes που θα αλλάζουν ανάλογα με τον δημιουργό, αλλά και ξεχωριστά badges.Η υπηρεσία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 26 του μήνα, ενώ ανακοινώθηκαν και κάποιοι πρώτη δημιουργοί που θα την εγκαινιάσουν για τους fans και ακόλουθούς τους.

Το πρόγραμμα αυτό θυμίζει έντονα το Twitch και τα πακέτα θα ξεκινούν από τα 4,99 δολάρια το μήνα για να φτάνουν -σε διάφορες κλίμακες- έως και τα 24,99 δολάρια το μήνα.Οι συνδρομητές θα πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών και για να ενεργοποιηθεί το πακέτο σε έναν δημιουργό θα πρέπει να έχει πάνω από 1000 ακόλουθους.

@tiktoklive_creator Welcome to LIVE subscription - connect with your community on a whole new level! #LIVESubs #TikTokLIVE ♬ original sound - TikTok LIVE Creator
[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
1 / position1: 597 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb