ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου οικονομικά, όπως τα κορίτσια στο Παρίσι

Διακόσμησε το σπίτι σου όπως οι Παριζιάνες, αλλά με μικρό budget
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου οικονομικά, όπως τα κορίτσια στο Παρίσι
@katie.one

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα καλύτερα μέρη του να έχεις τον δικό σου χώρο είναι να βρεις πώς να τον διακοσμήσεις, ώστε να αισθάνεσαι πραγματικά σπίτι σου μόλις περάσεις την πόρτα σου.

Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να βρείτε ένα στυλ διακόσμησης που αγαπάτε και θα συνεχίσετε να αγαπάτε!

Από τολμηρές και εκλεκτικές έως μινιμαλιστικές και κομψές, οι επιλογές διακόσμησης μπορεί να φαίνονται λίγο δεσμευτικές και να σας αγχώνουν. Ωστόσο, αν ψάχνετε για κάτι που είναι πάντα in style δοκιμάστε φέτος τη διακόσμηση εμπνευσμένη από τα κορίτσια στη Γαλλία!

Είναι απλή αλλά τόσο σικ και διαχρονική όσο καμία άλλη. Από βασικά κομμάτια που σίγουρα μπορείς να βρειτε φτηνά μέχρι vintage inspo, τα έχουμε όλα για εσάς (και on a budget, επίσης!)

Καθρέφτες

Οι καθρέφτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε έναν μικρό χώρο να αισθάνεται πραγματικά ανοιχτός και διευρυμένος. Λειτουργεί επίσης ως ένα κομμάτι διακόσμησης που έχει πολλαπλούς σκοπούς, φαίνεται υπέροχο σε έναν χώρο και το θαυμάζετε σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας όσο αλλάζει ο φωτισμός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie (@leasy_inparis)

Φωτισμός

Ενώ ο φωτισμός οροφής μπορεί να είναι σκληρός και άχαρος μερικές φορές, η απόσταση πολλών μικρών πηγών φωτός στο δωμάτιο "μαλακώνει" τη δύναμή του και τη λάμψη, εξασφαλίζοντας μια χαλαρωτική και άνετη ατμόσφαιρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marissa Cox (@ruerodier)

Vintage

Ένα statement piece μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε δωμάτιο, πολλές φορές είναι και το κέντρο της διακόσμησης, είτε πρόκειται για ένα βάζο, ένα γλυπτό ή ακόμα και την αγαπημένη σας στοίβα από βιβλία τραπεζιού σαλονιού. Μια βόλτα σε παλιατζίδικα και μια οικονομική αγορά θα δώσει αμέσως χαρακτήρα στο σπίτι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EJ (@elborn_doris)

Πολύχρωμα υφάσματα

Πολύχρωμα prints και μοτίβα συνθέτουν την ιδανική διακόσμηση σπιτιού εμπνευσμένη από τα κορίτσια στη Γαλλία. Και ευτυχώς για εσάς, οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabina Socol (@sabinasocol)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 280 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb