THINK

Eίναι η μία το άλλο μισό της άλλης, όμως δεν είναι ζευγάρι

Ένα άλλο είδος σχέσης
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Eίναι η μία το άλλο μισό της άλλης, όμως δεν είναι ζευγάρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο γυναίκες από το Λος Άντζελες είναι πιο δεμένες από ποτέ από τότε που ξεκίνησαν την «πλατωνική σχέση ζωής» τους πέρυσι.

Περιγράφοντας ο ένας τον άλλον ως «αδερφές ψυχές», η April Lee και η Renee Wong αποφάσισαν ότι ήθελαν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Ζουν μαζί, αλλά δεν είναι ζευγάρι – κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια, δεν κάνουν σeξ και μπορούν να βγαίνουν ραντεβού με άλλους ανθρώπους, παρόλο που πάντα βάζουν την «άνευ όρων αγάπη» τους πρώτη!

«Έχουμε ρομαντικοποιήσει την ιδέα ότι ένα άτομο θα μπορούσε να είναι τα πάντα μας: ο συγκάτοικός μας, η οικονομική και συναισθηματική μας υποστήριξη, ο συνεργάτης μας, ο καλύτερος μας φίλος, και πάνω από όλα αυτά, πρέπει να είναι και ο δια βίου εραστής μας. Απλώς δε φαίνεται ρεαλιστικό», έγραψε ο Lee.

Για ένα χρόνο, ενώ η Wong ήταν ακόμη στο σχολείο στη Σιγκαπούρη, οι δυο τους συζητούσαν μέσω Facetime και έκαναν όλες τις «πρακτικές συζητήσεις» σχετικά με τα οικονομικά, τα προσωπικά όρια και τον τρόπο αντιμετώπισης των συγκρούσεων, τις οποίες ονόμασαν «στάδιο διαπραγμάτευσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν τελικά επανενώθηκαν στο Λος Άντζελες, ήξεραν ότι ήταν γραφτό να είναι καθώς έβλεπαν τη σχέση τους να ανθίζει! 

Αλλά μόλις η Lee έπεσε πάνω σε ένα άρθρο στο Διαδίκτυο για πλατωνικές φίλες που παντρεύτηκαν η μία την άλλη το 1800 χωρίς να υπάρχει καθόλου σeξουαλική επαφή ενθουσιάστηκε!

«Αυτή η ιδέα είχε απήχηση στη Renee και εμένα αμέσως», είπε η Lee. «Είχαμε και οι δύο φιλοδοξίες και επιθυμίες που δεν είχαμε ακόμη εκπληρώσει, και το να συνυπολογίσουμε έναν ρομαντικό σύντροφο στις αποφάσεις της ζωής μας θα σήμαινε συμβιβασμό σε αυτά τα όνειρα».

Κατέληξαν στον όρο «πλατωνικοί σύντροφοι ζωής» επειδή οι «καλύτεροι φίλοι» απλώς δεν ήταν αρκετά καλοί.

Η νέα προσέγγισή τους «έσπασε τις προκατειλημμένες αντιλήψεις τους» σχετικά με τον γάμο κα τις σχέσεις.

«Ανέβασε το όριο για το μέλλον που οραματιζόμασταν μαζί, αποκαλύπτοντάς μας μια πιο ελκυστική τρίτη επιλογή: να χτίσεις μια ζωή με τον καλύτερό σου φίλο!», είπε η Lee.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
8 / position1: 475 / position2: 1070
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb