ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ο λόγος που η Jennifer Lopez αποφεύγει να πίνει καφέ

Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά χωρίς το αγαπημένο μαγικό ελιξίριο στον κόσμο;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο λόγος που η Jennifer Lopez αποφεύγει να πίνει καφέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η JLo είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ στον κόσμο, αλλά ένα πράγμα που πιθανότατα δεν γνωρίζατε ποτέ για την Jennifer Lopez είναι ότι δεν πίνει ποτέ καφέ όσο μπορεί να τον αποφύγει

Αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς επειδή είναι τόσο απασχολημένη με την υποκριτική, το τραγούδι και τη ζωή της, αλλά όπως φαίνεται η Jenny τρέχει με τη δική της ενέργεια. Μόνο το 2022, το IMDb σημειώνει ότι οι ερμηνείες της περιλαμβάνουν τα «Marry Me», «Shotgun Wedding» και «The Mother». Αυτές οι ταινίες έρχονται μετά τον πολύχρονο ρόλο της εκτελεστικής παραγωγού στο «The Fosters» και την spinoff σειρά «Good Trouble» και το «Hustlers» του 2019! Κοινώς δεν σταματά ποτέ!

Η J.Lo παραμένει super busy, αλλά πώς τα καταφέρνει όλα αυτά χωρίς το αγαπημένο μαγικό ελιξίριο στον κόσμο;

Σύμφωνα με το Insider, η Lopez εξήγησε στο Us Weekly το 2016 ότι αποφεύγει τον καφέ και άλλες πηγές καφεΐνης για λόγους ομορφιάς. «Δεν πίνω, δεν καπνίζω και αποφεύγω την καφεΐνη», είπε. «Καταστρέφει πραγματικά το δέρμα σου καθώς μεγαλώνεις». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καφεΐνη - και επομένως ο καφές - μπορεί να έχει μια σειρά από επιπτώσεις στο σώμα. Μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα άγχους σας, να διακόψει τον κύκλο του ύπνου σας και, ναι, να βλάψει το δέρμα σας. «Η καφεΐνη έχει αποδειχθεί ότι είναι ευεργετική για το δέρμα σας», είπε ο δερματολόγος Gary Goldenberg στο περιοδικό Byrdie. «Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και έχει αποδειχθεί ότι είναι αντιφλεγμονώδης». Άρα ποιον να πιστέψουμε; 

Πολλοί επιστήμονες τονίζουν ωστόσο, ότι η ποσότητα καφεΐνης που καταναλώνετε επηρεάζει το δέρμα σας και πως κατά βάση, οι εξάρσεις ακμής προκαλούνται συνήθως από τη ζάχαρη και το γάλα στον καφέ, όχι από τον ίδιο τον καφέ. Άρα μέτρον άριστον, τόσο στον καφέ όσο και στη ζάχαρη και το γάλα που μπορεί να σας κάνει κακό αν καταναλωθεί αλόγιστα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 688 / position2: 1051
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb