PINKMAS WELLNESS

Σε αυτά τα σπίτια στην βρετανική εξοχή θα ζήσεις όπως στην ταινία Holiday

Για διακοπές στο εξωτερικό, αλλά με ασφάλεια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Σε αυτά τα σπίτια στην βρετανική εξοχή θα ζήσεις όπως στην ταινία Holiday
The Holiday movie

Tα Χριστούγεννα έρχονται, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ξαναδούμε τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών και να έχουμε και πάλι τη γνωστή εμμονή με το εξοχικό από το The Holiday.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Τι θα λέγατε να το ξαναδημιουργήσετε κάνοντας κράτηση σε μια από αυτές τις γοητευτικές εξοχικές κατοικίες, ανάβοντας τη φωτιά, κάνοντας μπάνιο και παίζοντας χιονοπόλεμο; Eίναι και στα πλαίσια της κοινωνικής αποστασιοποίησης μιας και πολλοί ακόμη αποφεύγουν την πολυκοσμία.

Bridge Cottage

Το Bridge Cottage είναι ένα κρυμμένο στολίδι στο Ντέβον, χτισμένο από τοπικά υλικά και είναι τόσο υπέροχο μέσα όσο και έξω. Έχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μονόκλινο στον επάνω όροφο, κουζίνα-τραπεζαρία και άνετο σαλόνι με τζάκι από κάτω.Δες το εδώ.

Inkwell Cottage

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φτιαγμένο από την ίδια πέτρα που βλέπουμε στις πιο όμορφες εξοχικές κατοικίες στο Cotswolds, αυτή η κατοικία δύο υπνοδωματίων είναι μια χειμωνιάτικη απόλαυση. Βρίσκεται εντός του χωριού Burford και περιβάλλεται από την κλασική, βρετανική εξοχή που αγαπάμε όλοι για υπέροχους περιπάτους και όμορφα χωριά! Δες το εδώ.

Bush Cottage

Το Bush Cottage βρίσκεται σε μια υπέροχη κοιλάδα στο Shropshire, κάπως μακριά από το χωριό, για να πας στη παμπ θες κάτι λιγότερο από μία ώρα με τα πόδια – η ιδανική απόσταση για μια συναρπαστική βόλτα πριν ζεσταθείς δίπλα στη φωτιά, λένε οι ντόπιοι. Δες το εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 318 / position2: 830
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb