ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα τρία πιο chill ζώδια του κύκλου για εσένα που δε θέλεις εντάσεις

Εκτός από άνετα, είναι και πολύ fun στην παρέα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα τρία πιο chill ζώδια του κύκλου για εσένα που δε θέλεις εντάσεις
Photo by Mahrael Boutros from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι κάποια ζώδια, που όπως και να το κάνεις είναι πολύ άνετοι τύποι. Έχουν μια φυσική χαλαρότητα, ένα ωραίο vibe και είναι και πολύ ευχάριστα στην παρέα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις μαζί τους και μην περάσεις καλά. Αν έχεις γνωρίσει κάποιο από αυτά, θα συμφωνήσεις με όσα πρόκειται να διαβάσεις παρακάτω. Δες λοιπόν, ποια είναι τα τρία ζώδια με τις πιο χαλαρές και ευχάρισες προσωπικότητες.

Ζυγός

Δεν αντέχεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις και γενικά οι τσακωμοί και οι αντιπαραθέσεις είναι το χειρότερο του. Και αφού έχει βρει το μυστικό της ευτυχίας, ξέρει ότι πρέπει πρώτα από όλα να βρίσκει τρόπους εκτόνωσης για την ένταση του, ώστε να γλυτώσει τα μαλώματα.

Δίδυμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι το ζώδιο που εφαρμόζει πραγματικά αυτό που λέμε "go with the flow". Έχει γεννηθεί για να είναι χαλαρό και ψάχνει την ηρεμία, αλλά και την σταθερότητα, μιας και το ίδιο είναι πολύ... ασταθές. Έχει το μαγικό ταλέντο να ηρεμεί τους πάντες γύρω του  και ξεχωρίζει για την θετική του στάση.

Ιχθύς

Μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητες ψυχές, αλλά γενικά  είναι ψύχραιμα ζώδια και μπορούν να μένουν συγκεντρωμένοι ακόμα και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες. Ειδικά όσον αφορά τον εκνευρισμό, επειδή είναι και άκρως εσωστρεφείς, κρατάνε τον θυμό μέσα τους, με αποτέλεσμα συχνά να βλάπτουν τον εαυτό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 430 / position2: 736
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb