ΕΞΟΔΟΣ

7 μαγαζιά στην Αθήνα με πεντανόστιμα γλυκά pancakes!

Επειδή ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα είμαστε όλοι στη βάση μας και εσύ θες λίγη γλύκα ακόμη!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
7 μαγαζιά στην Αθήνα με πεντανόστιμα γλυκά pancakes!
@malebi.gr / instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να τα έχεις βάλει στη διατροφή σου τα τελευταία χρόνια και κυρίως σε μαγαζιά με Brunch, όμως οι "τηγανίτες" (γιατί αυτό είναι το πραγματικό όνομα των pancakes) έχουν τις ρίζες τους στην αρχαία Αθήνα.  Παρασκευάζονταν με αλεύρι σίτου, ελαιόλαδο, μέλι και γάλα. Στη σημερινή εκδοχή τους είναι πολύ πιο σύνθετα. Αλμυρά με αυγά και τυριά ή γλυκά με διάφορες σοκολατογεύσεις και φρούτα.

Τα pancakes είναι εθισμός και είμαστε σίγουροι ότι ανα τακτά χρονικά διαστήματα τσεκάρεις ποια μαγαζιά έχουν τα πιο αφράτα pancakes, για να κάνεις μια βόλτα προς τα εκεί. Κάναμε εμείς αυτή τη δουλειά για σένα και μετά από ένα mini meeting καταλήξαμε, ότι αυτά είναι τα αγαπημένα μας μαγαζιά στην Αθήνα για pancakes! Ναι, τα έχουμε δοκιμάσει όλα και φυσικά τα προτείνουμε! 

Mr. Peacock

Διάσημο για τα pancakes του το μαγαζί αυτό είναι ένας λόγος για να πας στο Χαλάνδρι! Μεγάλος άνετος χώρος και μια όμορφη αυλή μαζί με brunch vibes αλλα και πολύ προσεγμένα cocktails! Επίσης, πριν παραγγείλεις κάποιο pancake καλό είναι να ξέρεις ότι υπάρχει πιθανότητα να μην μπορείς να το φας όλο μόνος σου :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MR PEACOCK (@mrpeacock.athens)


The Brunch Factory

Σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους στο Μοναστηράκι και με έναν εσωτερικό χώρο που είναι απόλυτα ινσταγκραμικός, το Brunch Factory είναι το μέρος που θα πας για σοκολατένια pancakes στο Μοναστηράκι. Μπαμπάτσικες μερίδες και αφράτη ζύμη που την αγκαλιάζουν σοκολάτες υψηλής ποιότητας ή καταπληκτικά σιρόπια με φρέσκα φρούτα. Αυτά εδώ τα pancakes είναι απλά, επός! 

Αθηνάς 11, Μοναστηράκι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Brunch Factory (@brunchfactoryathens)


Μαλεμπί

Γνωστό σε όσους μένουν νότια ή ένας λόγος για να πας νότια αν δε μένεις εκεί. Τα πολίτικα ζαχαροπλαστεία Μαλεμπί και συγκεκριμένα αυτό της Γλυφάδας σε βάζει στα τραπεζάκια του και σου σερβίρει δημιουργίες από άλλο πλανήτη! Περίπου δύο χιλιάδες άτομα έχουμε βαθμολογήσει με 4.5 στο συγκεκριμένο μαγαζί στο google και αυτό κάτι σημαίνει! Εδώ πρέπει να δοκιμάσεις τα disaster pancakes! Έχουν πραλίνα, κρέμα Βαυαρίας, μπισκότο Oreo και πέρλες λευκής σοκολάτας! 

Δημ. Γούναρη 172, Γλυφάδα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πολίτικα Ζαχαροπλαστεία (@malebi.gr)


Εstrella

Με όνομα ...βαρύ σαν ιστορία, στα pancakes η Estrella δε χρειάζεται συστάσεις. Εδώ θα φας τα πιο αφράτα pancakes της πόλης σε διάφορους συνδυασμούς και όλες τις ώρες. Σημαντικό να ξέρεις και εδώ, οτι τα γλυκά pancakes είναι σε μια τεράστια μερίδα που υπερκαλύπτει δύο άτομα! Επίσης, αφού θα έρθεις μέχρι εδώ, βάλε στο τραπέζι της παρέας και ένα Μπουγατσάν. Είναι Κρουασάν με κρέμα μπουγάτσας και κανέλα και είναι το δημοφιλέστερο πιάτο τους! 

Ρόμβης 24Α, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Estrella Athens (@estrella_athens)


Τhe Dalliance House

Ανεβαίνουμε Κηφισιά και υπάρχει λόγος. Ο λόγος είναι η κουζίνα του Dalliance House. Όμορφος και ατμοσφαιρικός χώρος, μεγάλη ποικιλία στα ποτά, decent πιάτα και αριστουργηματικά pancakes. Αφράτη ζύμη που λιώνει στο στόμα και ένα pancake που το θυμάσαι για καιρό! 

Κυριαζή 19, Κηφισιά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Dalliance House (@dalliancehouse)


Harvest

Γνωστό για την ποιότητα σε ό,τι βάζει στο τραπέζι σου. Διάσημο για το brunch του που έχει αλμυρά και γλυκά πιάτα που αξίζουν όλα ένας προς ένα. Ελάτε ένα ηλιόλουστο πρωινό με άδειο στομάχι και ζητήστε τα Stuffed Pancakes. Πραλίνα φουντουκιού σε ένα καταπληκτικό ζυμάρι με μπισκότα βουτύρου. Τι άλλο θέλετε; 

Αιόλου 64 & Ευριπίδου, Aθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀᴠᴇsᴛ ᴄᴏғғᴇᴇ & ᴡɪɴᴇ (@harvestcoffeewine)


Beauty Killed The Beast

Ένα πανέμορφο νεοκλασικό σε μια γειτονιά του Μεταξουργείου που μεταμορφώθηκε σε ένα στέκι που αγαπάμε να πηγαίνουμε όλες τις ώρες. Σε αυτό το μαγαζί να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις pancakes που έχουν χαρακτήρα και σου δίνουν το κάτι παραπάνω. Φυσικά, θα δοκιμάσεις και αλμυρά πιάτα που έχουν την υπογραφή του Γαβριήλ Νικολαΐδη.  

Παραμυθίας 14, Αθήνα 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Mitrokotsa (@natassamitrokotsa)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
15 / position1: 392 / position2: 1122
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb