ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

H απόλυτη μεταμόρφωση: Έφτιαξαν το τέλειο σπίτι μέσα σε μια δεξαμενή

Μάλιστα έλαβαν πρόσφατα βραβείο για αυτό τους το κατόρθωμα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H απόλυτη μεταμόρφωση: Έφτιαξαν το τέλειο σπίτι μέσα σε μια δεξαμενή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο ξαδέλφια από την ολλανδική πόλη Nieuw-Lekkerland έλαβαν πρόσφατα βραβείο για τη μετατροπή μιας παλιάς δεξαμενής σε ένα μοντέρνο και κομψό σπίτι για τις οικογένειές τους.

Ο Sven και ο Lennart de Jong μεγάλωσαν σε ένα σπίτι ακριβώς δίπλα στη δεξαμενή του Nieuw-Lekkerland, και συνήθιζαν να παίζουν εκεί για πολλά χρόνια, οπότε το 2011, όταν άκουσαν ότι είχε βγει σε δημοπρασία, αποφάσισαν να την αγοράσουν!

Τα περίπου 200.000 ευρώ που προσφέρθηκαν αποδείχθηκαν αρκετά και οι δύο έγιναν ιδιοκτήτες ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου από το 1915.

Ο Sven και ο Lennart ήξεραν ότι ήταν ένα μεγάλο και απαιτητικό πρότζεκτ αλλά ονειρευόταν να κάνουν τη δεξαμενή ένα τέλειο μέρος για να ζεις φτιάχνοντας το σπίτι τους σε μια δεκαετία! Για το κατόρθωμά τους οι δύο έλαβαν διάκριση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Insomarch (@insomarch)

Τα δύο ξαδέλφια δεν ήταν καν παντρεμένα όταν αγόρασαν τη δεξαμενή, αλλά ήξεραν πως εκεί ήθελαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Όταν γνώρισαν τις συζύγους τους, αποκάλυψαν τις προθέσεις τους και ήταν τυχεροί που έλαβαν όλη την απαραίτητη υποστήριξη. Μετά τη δουλειά τους, δούλευαν εκεί ως αργά το βράδυ για να μετατρέψουν την παλιά δομή σε κατάλληλο χώρο διαβίωσης για δύο οικογένειες, το συντομότερο δυνατό!

Κάθε οικογένεια έχει δύο ορόφους για τους εαυτούς τους, και ένα κοινό δωμάτιο κήπου στο ισόγειο! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 420 / position2: 3058
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb