EYECANDY

Μια εικόνα του Hennry Cavill θα σου φτιάξει τη μέρα

Είναι κούκλος και γλυκούλης, ο φονικός συνδυασμός
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Μια εικόνα του Hennry Cavill θα σου φτιάξει τη μέρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Henry Cavill είναι το όνομα των τελευταίων χρόνων. Πριν προλάβουμε να το συνειδητοποιήσουμε, βρέθηκε πρωταγωνιστής στις πιο διάσημες ταινίες και σειρές του Hollywood, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια λάτρεις σε όλον τον πλανήτη για κάθε του παραγωγή. Και να μη σου άρεσε, για παράδειγμα, η ερμηνεία του στον Superman, θα σου άρεσε στους Tudors ή στο Witcher. Και πέρα από το υποκριτικό κομμάτι, δηλαδή.

Ο ηθοποιός είναι ένα πολύ ωραίο παιδί, κατά γενική ομολογία. Είναι ψηλός, μελαχρινός, με πλούσια μαλλιά, μούσι κι ένα κορμί τόσο γυμνασμένο που εύκολα κοντράρει τους trainers. Στην περίπτωση που σου αρέσει αυτό το προφίλ άντρα, σίγουρα ο Cavill βρίσκεται ανάμεσα στους αγαπημένους σου.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο διάσημος σταρ έχει κι άλλα ταλέντα, πλην της υποκριτικής, κι ένα από αυτά ομολογουμένως δεν το περιμέναμε. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί πρόκειται για κάτι που δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να κάνουν.

Τι είναι αυτό; Ο Cavill έφτιαξε ένα pc από την αρχή, μόνος τους, ενώνοντας τα κομμάτια. Ωστόσο, ο ίδιος φορούσε ένα μαύρο tank top που έδειχνε τα καλογυμνασμένα του μπράτσα και το λες ένα από τα πιο sexy βίντεο που έχουμε δει από εκείνον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 1193 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb