ΚΛΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ξεχωριστή περίπτωση της Παραολυμπιονίκη Στέλλας Σμαραγδή

Κάθε ιστορία είναι μια νέα αφορμή για να μιλήσουμε εντελώς ανοιχτά στο Pink.gr
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 26, 2023
Η ξεχωριστή περίπτωση της Παραολυμπιονίκη Στέλλας Σμαραγδή
Nextweb Studio

Καλωσορίσατε στο Κλαμπ Γυναικών! Eνα podcast για όσα απασχολούν μια γυναίκα & μια θηλυκότητα. Κάθε ιστορία είναι μια νέα αφορμή για να μιλήσουμε εντελώς ανοιχτά - μητρότητα, σεξουαλικότητα, εργασία, παρενόχληση και κακοποιητικές σχέσεις, γυναικοκτονίες, σεξισμός, μισογυνισμός, αλλά και revenge pοrn, ιστορίες stalking.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Στέλλα Σμαραγδή είναι Ελληνίδα Παραολυμπιονίκης στίβου, στους αγώνες δρόμων ταχύτητας και στο άλμα εις μήκος.

Καλωσορίζουμε την Στέλλα στο Κλαμπ και μιλάμε μαζί της για όλα. Από τη χρονιά που συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς με δικά της χρήματα, ως ένα θέμα ταμπού ανάμεσα στις αθλήτριες – την έμμηνο ρύση, που δυσκολεύει την προπόνηση, ρίχνει τις επιδόσεις σου αλλά και σε δυσκολεύει την πιο κρίσιμη στιγμή της χρονιάς σου. Πώς είναι να παίρνεις μέρος στους Ολυμπιακούς; Τι ψυχολογική υποστήριξη χρειάζεσαι μετά τη νίκη σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι ρόλο παίζει ένας προπονητής ακόμα και την τελευταία στιγμή των αγώνων, και μεταξύ άλλων σχολιάζουμε όλες τις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων στον αθλητισμό και πολλά άλλα.

Info: Η πρωταθλήτρια των ΑμεΑ, από μικρή ηλικία άρχισε τις διακρίσεις και μάλιστα το 2014 τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ ως η κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία. Το 2012, το 2016 και το 2021 συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και του Ρίο στο άλμα εις μήκος και στα 100 μέτρα και του Τόκιο στο άλμα εις μήκος. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Podcasts
4 / position1: 115 / position2: 804
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb