ΜΟΔΑ
Με την υποστήριξη του Pink.gr

ATHENS FASHION TRADE SHOW: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση μόδας

Από 26 έως 29 Ιανουαρίου 2023, το εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2023
ATHENS FASHION TRADE SHOW: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση μόδας

Mε έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι, η εμπορική έκθεση μόδας, η Athens Fashion Trade Show,θα γίνει το σημείο συνάντησης της αγοράς μόδας. Από 26 έως 29 Ιανουαρίου 2023, το εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo γεμίζει με εκθέτες, σχεδιαστές, νέους σχεδιαστές και μεγάλα brands , που θα παρουσιάσουν τις τάσεις για τη σεζόν ‘Ανοιξη /Καλοκαίρι 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Athens Fashion Trade Show φιλοξενεί ένα ολοκαίνουριο τμήμα ResortWear,το ΒΙΚΙΝΙ, φέρνοντας  το καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα!Η dreamy καλοκαιρινή πολυτέλεια περιλαμβάνει μοτίβα σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα που θα φτιάξουν αμέσως την διάθεση. Περίτεχνα κεντήματα, bohemian φούστες, εντυπωσιακές τσάντες, ψάθινα καπέλα έιναι μερικά από τα Key -Items  που υπάρχουν στο ολοκαίνουριο τμήμα ResortWear,  BIKINI. Τα ResortWear κομμάτια είναι ρούχα και αξεσουάρ ιδανικά για τις διακοπές και για τις μικρές αποδράσεις του weekend.

Το τμήμα Fresh που έχει γίνει πια θεσμός και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπορικής έκθεσης, Αthens Fashion Trade Show, για μία ακόμα φορά  φιλοξενεί ανερχόμενα Fashion brands με φρέσκια ματιά και δυναμικό όραμα.

Η Αthens Fashion Trade Show, δεν σταματά να εξελίσσεται και να είναι έτοιμη να γίνει το σημείο συνάντησης της αγοράς μόδας και δίνει ραντεβού από αύριο 26 έως 29 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με πολλές εκπλήξεις και νέες προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Hρώ Τζαμτζή |2111801801|itzamtzi@rota.gr

www.athensfashiontradeshow.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 643 / position2: 1181
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb