MAKEUP

Το πιο τρελό πράγμα που κάνει η Emily Ratajkowski στο μακιγιάζ της

Το κάνεις κι εσύ;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Το πιο τρελό πράγμα που κάνει η Emily Ratajkowski στο μακιγιάζ της
@emrata

Η Emily Ratajkowski μας δείχνει ένα τιπ που έχει γίνει αρκετά δημοφιλές, ειδικά στο TikTok. Μπορεί να είναι παλιό, αλλά δεν είναι πολύ συνηθισμένο. Οι fans της έχουν αγαπήσει τις συμβουλές ομορφιάς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Emrata, είναι από τις πιο δημοφιλείς celebrities. Στα social media της βλέπουμε τα looks, και τα μακιγιάζ της. Αγκαλιάζει τις τάσεις, καθώς δοκιμάζει αρκετές και μας το δείχνει. Βλέπουμε από τις χαλαρές εμφανίσεις της στον δρόμο, μέχρι και το κόκκινο χαλί. Όπως κι αν είναι, όλες θέλουν να αντιγράψουν τα outfits της.

Η Emily Ratajkowski χρησιμοποιεί το κραγιόν της με διαφορετικό τρόπο

Πολλές φορές, οι followers της την ρωτούν για την beauty routine της. Σε ένα από τα video της, μας δείχνει και μας εξηγεί το μακιγιάζ της. Το διαφορετικό που κάνει, είναι να χρησιμοποιεί το κραγιόν της αντί για ρουζ. Παίρνει το αγαπημένο της YSL κραγιόν και το βάζει στα μάγουλά της, αντί για ρουζ. Ρο απλώνει με τα δαχτυλά της. 

Ωστόσο, το πιο “τρελό” είναι ότι βάζει κραγιόν στη μύτη της. Κι όμως, το χρησιμοποιεί και σε εκείνο το σημείο για να δείχνει ηλιοκαμμένη. Αυτό το sun-kissed look με το ρουζ στη μύτη είναι πολύ δημοφιλές ανάμεσα στα TikTok trends. Η κάθε μια μας το δείχνει με τον δικό της τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)

Το #SunBurnBlush trend, έχει πάρα πολλά views στα social media. Τα κορίτσια χρησιμοποιούν ρουζ σε όλα τα σημεία, από το μάγουλο μέχρι τη μύτη και το άλλο μάγουλο. Οι περισσότερες προτιμούν το υγρό ρουζ. Η Emrata, χρησιμοποιεί το κραγιόν της.

Ωστόσο, είναι πολύ έξυπνο trick αν έχεις μόνο ένα κραγιόν στην τσάντα σου, να το χρησιμοποιείς για να δώσεις το χρώμα της υγείας στα μαγουλά σου. Όσον αφορά στη μύτη, θα πρέπει να προσέξεις την ποσότητα που θα βάλεις για να μην φαίνεται πολύ έντονα “ξένο”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb