SKIN CARE

Αυτό είναι το τρικ της Kourtney Kardashian για να βάζεις σωστά τις κρέμες προσώπου σου

Ποιος της το είπε;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό είναι το τρικ της Kourtney Kardashian για να βάζεις σωστά τις κρέμες προσώπου σου
@kourtneykardash

Οι Kardashians-Jenners, έχουν τραβήξει σίγουρα το ενδιαφέρον πολλών κοριτσιών, τόσο για τις στυλιστικές επιλογές τους, όσο και για τις beauty συνήθειές τους. Όλες έχουν επιτυχημένες επιχειρήσεις σε αυτούς τους χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί η Kourtney Kardashian να μην έχει εταιρεία καλλυντικών, αλλά διευθύνει το lifestyle website Poosh. Της αρέσει το skincare, η περιποίηση και είναι πάντα τυπική με τη ρουτίνα της. Πρόσφατα, αποκάλυψε ένα κόλπο που θα μας βοηθήσει να απλώνουμε τις κρέμες.

Το τρικ της Kourtney Kardashian για να απλώνεις την κρέμα στο λαιμό

Το κόλπο της Kourtney, έχει να κάνει με την εφαρμογή της κρέμας στο λαιμό. Αρχικά, πολλές φορές τυχαίνει να ξεχνάμε να ενυδατώσουμε αυτό το σημείο. Με την παράλειψη αυτή, δεν βοηθάμε στην διατήρηση της φρεσκάδας και της ενυδάτωσης. Επομένως, αρχικά, πρέπει να το βάλουμε στη ρουτίνα μας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Πώς θα το πετύχεις αυτό; Η Kourtney, μας λέει το κόλπο. Ωστόσο, αποκάλυψε μόνη της ότι της το έχει μάθει η αδερφή της Khloé. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να απλώνεις την κρέμα ή το serum σου από κάτω προς τα πάνω. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου και κάνε ανοδικές κινήσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να τραβήξεις προς τα πάνω την επιδερμίδα σου και να μπορέσεις να βελτιώσεις αυτό που προκαλεί η βαρύτητα. 

Για να λέμε την αλήθεια, πρόκειται για ένα παλιό κόλπο και όχι κάτι νέο. Τα τρικς που χρησιμοποιούν οι αισθητικοί, έχουν πάντα μέσα το μασάζ. Προτιμούν τις ανοδικές κινήσεις, ώστε να ενεργοποιήσουν τους μύες να οδηγηθούν ξανά προς τα πάνω, αφού η φυσική τους πορεία είναι καθοδική. 

Αφιέρωσε χρόνο σε αυτό, όταν γυρνάς σπίτι το βράδυ και θα δεις αποτελέσματα. Η επιδερμίδα διατηρείται περισσότερο νεανική και σίγουρα ενυδατωμένη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb