SKIN CARE

Ανακαλύψαμε τη σειρά περιποίησης για ομορφιά από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Από τη Valmont
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΙΑΝ 19, 2023
Ανακαλύψαμε τη σειρά περιποίησης για ομορφιά από την κορυφή μέχρι τα νύχια!
Valmont

Συστατικά υψηλής απόδοσης, προηγμένες φόρμουλες, τελειοποιημένες υφές... Η συνολική προσέγγιση της Valmont για την περιποίηση εγγυάται την απόλυτη αποτελεσματικότητα κάθε προϊόντος. Ένα λαμπερό πρόσωπο, πόδια απαλά σαν μετάξι, αστραφτερά μαλλιά και λεία χέρια: η ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το 1985, η εξειδίκευση της Valmont στην αντιγήρανση χαρίζει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα. Χαρακτηριστική περίπτωση: το περίφημο #VALMONTSKIN, υγιές και λαμπερό.

To 2023, η Valmont μας συστήνει τα μυστικά του «Μάγου του Χρόνου», με μία ολοκαίνουργια θεραπεία περιποίησης χεριών, την HAND 24 HOUR. Και βέβαια, το σώμα και τα μαλλιά απολαμβάνουν εξίσου φροντίδα στον ύψιστο βαθμό χάρη στις εμβληματικές φόρμουλες των προϊόντων BODY 24 HOUR και REGENERATING CLEANSER, που επανεμφανίζονται σε νέα και πιο πρακτική συσκευασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

HAND 24 HOUR: Επανορθωτική κρέμα χεριών 24ωρης προστασίας

Τα χέρια είναι το μέρος του σώματος που είναι περισσότερο εκτεθειμένo σε εξωτερικές επιθέσεις: οι έντονες καιρικές συνθήκες και η χρήση απορρυπαντικών, επηρεάζουν την επιδερμίδα στα χέρια και προκαλούν σημάδια πρόωρης γήρανσης. Επίσης, η συστηματική χρήση καθαριστικών σαπουνιών και αντισηπτικών προϊόντων επιβαρύνει την όψη των χεριών μας.

Η νέα HAND 24 HOUR επανορθώνει και προστατεύει, χάρη στην ισχυρή της φόρμουλα. Πιστή στην κυτταρική τεχνογνωσία της Valmont, η HAND 24 HOUR κρέμα  δημιουργήθηκε από DNA και RNA που προσφέρουν ισχυρή επανορθωτική και αντιγηραντική δράση.

Για να ενισχύσει τη φροντίδα, τη θρέψη και να ενεργοποιήσει την αναδόμηση του φυσικού φραγμού του δέρματος, η HAND 24 HOUR περιέχει 4 οργανικά έλαια γνωστά για την αποτελεσματικότητά τους:

Έλαιο Μακαντέμια: Πλούσιο σε παλμιτολεϊκό οξύ, ένα ωμέγα 7 που προστατεύει από την κυτταρική οξείδωση.

Έλαιο Αβοκάντο: Πλούσιο σε βιταμίνες A, E και D για απαλότητα.

Σταφυλέλαιο: Πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, ένα ωμέγα 6 που αποκαθιστά το εύθραυστο δέρμα.

Βούτυρο Καριτέ: Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, αποκαθιστά τα λιπίδια στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά την αφυδάτωση

HAND 24 HOUR 75ml: 86,00 EUR

HAND 24 HOUR 30ml – travel size: 41,00 EUR

 

 

BODY 24 HOUR: Ένα αντιγηραντικό, ενυδατικό πέπλο για το σώμα, σε νέα μοντέρνα συσκευασία

Το δέρμα του σώματος περιέχει εννέα φορές λιγότερους σμηγματογόνους αδένες σε σχέση με το πρόσωπό μας. Αυτό σημαίνει ότι το υδρολιπιδικό φιλμ στο σώμα είναι πολύ χαμηλό σε λίπος. Ως αποτέλεσμα, η διαεπιδερμική απώλεια νερού συχνά ταλαιπωρεί το σώμα, καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα εμπόδιο που να εμποδίζει την εξάτμιση του νερού. Επιπλέον, τα κύτταρα της κεράτινης στιβάδας είναι λιγότερο σφιχτά συνδεδεμένα, ενισχύοντας περαιτέρω την απώλεια υγρασίας.

Η ξηροδερμία είναι μια κοινή πάθηση που ταλαιπωρεί πάνω από το 65% των ώριμων δερμάτων. Το δέρμα είναι εξαιρετικά τραχύ και θαμπό.

Η BODY 24 HOUR  είναι μια αντιγηραντική λύση  για το σώμα, που συνδυάζει 3 φάσεις της τεχνογνωσίας της Valmont:

1.       Ενυδατώνει την επιδερμίδα για 24 ώρες, για απαλό δέρμα που ακτινοβολεί υγεία.
2.       Θρέφει & καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα, χαρίζοντάς ένα απαλό άγγιγμα.
3.       Προσφέρει τέλεια δράση σαν ένα απαλό πέπλο πάνω στο σώμα.

Η φόρμουλα της BODY 24 HOUR περιβάλλει το δέρμα με το αναζωογονητικό, αντιγηραντικό DNA, με ένα φυτικό εκχύλισμα (Imperata Cylindrica) που διεγείρει την πρόσληψη του νερού στα κύτταρα και με ειδικά συστατικά που καταπολεμούν το κυτταρικό στρες.

Πείτε αντίο στο παραδοσιακό βαζάκι! Φέτος, η φόρμουλα BODY 24 HOUR  βρίσκεται σε μία νέα, εξαιρετικά πρακτική συσκευασία 150 ml: στρίψτε το καπάκι, πιέστε το στην αντλία και εφαρμόστε στο δέρμα σας!

BODY 24 HOUR 150ml: 125,00 EUR

BODY 24 HOUR 30ml – travel size: 45,00 EUR

 

 

REGENERATING CLEANSER: Αναζωογονητικό αντιγηραντικό σαμπουάν για μαλλιά πιο ζωντανά με κάθε λούσιμο

Ένα ουσιαστικό βήμα για την καταπολέμηση της γήρανσης των μαλλιών, αυτή η σειρά λειτουργεί ως θεραπεία που συνδυάζει την απαλότητα ενός σαμπουάν με την πλούσια υφή κρέμας.

Το REGENERATING CLEANSER είναι ο αδιαμφισβήτητος «πρωταγωνιστής» της σειράς HAIR REPAIR. Ένα προϊόν με καθαριστική δράση και έντονο αφρό που απομακρύνει όλους τους ρύπους και δρα απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής για να βελτιστοποιήσει τη διείσδυση των επόμενων θεραπειών. Ο όγκος και η λάμψη που παρέχει καθιστούν το REGENERATING CLEANSER νούμερο «ένα» λύση για τα θαμπά, άτονα μαλλιά!

Το τριπλό DNA που περιέχει διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών ενώ το σύμπλεγμα αντιγλυκαινισμού καταπολεμά τη δερματική ατροφία, με αποτέλεσμα να συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση της τριχόπτωσης. Η κερατίνη ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα λειαίνοντας τους θύλακες και χαρίζει ανθεκτικότητα, λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά. Το REGENERATING CLEANSER αρωματίζει απαλά τα μαλλιά με ένα κομψό ξυλώδες άρωμα από κεχριμπάρι, ενισχύοντας την αίσθηση πολυτέλειας και την απόλαυση της αληθινής αποτελεσματικότητας που συνοδεύει κάθε λούσιμο.
Το 2023, το REGENERATING CLEANSER άλλαξε τη φιάλη με αντλία και πλέον εμφανίζεται σε συσκευασία συμπίεσης 150 ml, που καθιστά την τέλεια δόση προϊόντος ακόμα πιο εύκολη.

REGENERATING CLEANSER 150 ml: 86,00 EUR

REGENERATING CLEANSER 30ml – travel size: 41,00 EUR

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
32 / position1: 172 / position2: 596
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb