BED TALK
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Κέρδισε τον οδηγό της γυναικείας σeξουαλικότητας «Έλα όπως είσαι»

Για την εξερεύνηση της γυναικείας σeξουαλικότητας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 18, 2023
Κέρδισε τον οδηγό της γυναικείας σeξουαλικότητας «Έλα όπως είσαι»

Το Έλα Όπως Είσαι είναι ένας απολύτως απαραίτητος οδηγός για όλα τα ζευγάρια που θέλουν να κατανοήσουν τα σκαμπανεβάσματα στη σeξουαλική τους ζωή και σου χαρίζουμε 2 αντίτυπα παρέα με τις Εκδόσεις Πουά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το μεγαλύτερο μέρος του 20ου και του 21ου αιώνα, η γυναικεία σeξουαλικότητα ήταν για την επιστήμη αχαρτογράφητη περιοχή, σε αντίθεση με αυτή των αντρών που μελετώνταν πολύ πιο συχνά – και πολύ πιο σοβαρά. Αυτό άλλαξε όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βιβλίο της Έμιλι Ναγκόσκι, «Έλα όπως είσαι». Χρησιμοποίησε πρωτοποριακές επιστημονικές μεθόδους και έρευνες για να αποδείξει ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να πετύχει κανείς και διατηρήσει μια σeξουαλική ζωή γεμάτη αυτοπεποίθηση και χαρά δεν ήταν το ποια ήταν τα σeξουαλικά μέρη ή πως ήταν οργανωμένα αλλά το πως νιώθει κανείς για αυτά.

Στα χρόνια που πέρασαν από τότε που εκδόθηκε για πρώτη φορά το βιβλίο, αμέτρητες γυναίκες έμαθαν μέσα από την προσβάσιμη πληροφορία που παρέχει η Ναγκόσκι, ότι παράγοντες όπως το στρες, η διάθεση, η εμπιστοσύνη και η αυτοείκονα που έχει κανείς για το σώμα του, δεν είναι περιφερειακοί παράγοντες στην σeξουαλική ευημερία μιας γυναίκας, αλλά παίζουν κεντρικό ρόλο σε αυτήν – και επίσης ότι ακόμη και αν δεν το νιώθεις πάντα, είσαι ήδη σeξουαλικά πλήρης με το να είσαι απλά o εαυτός σου. Αυτή η αναθεωρημένη και ανανεωμένη έκδοση συνεχίζει αυτό το έργο με νέες πληροφορίες και νέα έρευνα, απομυθοποιώντας και αποκωδικοποιώντας την επιστήμη του σeξ έτσι ώστε όλοι να μπορούν να χτίσουν μια καλύτερη σeξουαλική ζωή και να ανακαλύψουν περισσότερη ευχαρίστηση από όση μπορούσαν να φανταστούν.

Aπό τις Εκδόσεις Πουά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 601 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb