ΝΥΧΙΑ

Αυτό είναι το μυστικό για να μη βγάζεις συνέχεια παρανυχίδες

Έχει γίνει viral
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό είναι το μυστικό για να μη βγάζεις συνέχεια παρανυχίδες
@nails.miastudio

Οι παρανυχίδες αποτελούν ένα σημαντικό ζήτημα για πολλές από εμάς. Συνέχεια βγαίνουν, θέλουμε να τις κόψουμε και πολλές φορές, το κάνουμε και λάθος. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιο είναι το μυστικό για να μη βγάζεις συνέχεια παρανυχίδες

Οι παρανυχίδες δεν γίνεται να εξαφανιστούν τελείως από τη ζωή μας, αλλά μπορούν να βελτιωθούν και να μειωθούν. Φυσικά, όσο πειράζεις τα πετσάκια, τα χέρια και τα νύχια, τόσο θα χειροτερεύει η κατάστασή τους. Υπάρχει μια τάση που συζητιέται στον χώρο του beauty και φυσικά, του TikTok.

Αναφερόμαστε στο nail slugging. Πρόκειται για μια τεχνική που έχει ξεκινήσει από την Κορέα, όπως φαίνεται. Αρχικά, το slugging είχε να κάνει με το skincare. Πρόκειται για το layering και τα βήματα που κάνουμε σε μια ρουτίνα ομορφιάς. Όπως και το πρόσωπο, χρειάζονται και τα νύχια μας παραπάνω από ένα βήμα περιποίησης. 

Σύμγωνα με τη nail artist Brittney Boyce, οι παρανυχίδες είναι σημαντικές για την υγεία των νυχιών μας. Αποτρέπουν τη βρωμιά και τα βακτήρια από το να εισέλθουν στα νύχια μας. Επομένως, όταν είναι ξηρές, σπάνε και βγαίνουν, έτσι μπορεί να προκληθεί μόλυνση.

@parabellbeauty Are we giving nail slugging a try @Vaseline Brand? #sluggingwithvaseline #slugging #nailcare #nailgrowth ♬ Among Us - Sembari +

Γι’αυτό το slugging μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, καθώς υπόσχεται να κρατήσει ενυδατωμένη τα νύχια και τη γύρω περιοχή. Οι TikTokers το δοκιμάζονται και μοιράζονται τα αποτελέσματα με τους followers τους. Μια καλή ευκαιρία, είναι να το δοκιμάσεις πριν τον ύπνο, καθώς λειτουργεί σαν θεραπεία. 

@drdananails Are you doing #nailslugging all wrong?? Listen in to find out the top #dermatologist approved tips!  #slugging #nails #drdananails ♬ smiles & sunsets - ultmt.

Χρησιμοποιείς το λάδι νυχιών σου σε όλη την επιφάνειά τους και κάνεις μασάζ ώστε να απορροφηθεί. στην συνέχεια, βάζεις λίγη βαζελίνη, ώστε να ενυδατωθούν ακόμα περισσότερο. Συνίσταται περισσότερο για τον χειμώνα που έχει κρύο.

Επιπλέον, αυτό που βοηθά είναι μέσα στην ημέρα να βάζεις και κρέμα χεριών. Ακόμα ένα βήμα που μπορείς να προσθέσεις στην διαδικασία μια στο τόσο, είναι η απολέπιση των χεριών, πριν κάνεις όλα τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb