ΜΑΛΛΙΑ

Αυτά είναι τα top trends στα μαλλιά για το 2023  

Τι κούρεμα θα κάνεις φέτος;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτά είναι τα top trends στα μαλλιά για το 2023  
@kimkardashian, @mileycyrus

Η χρονιά έχει μπει δυναμικά. Κάποιες από εμάς έχουμε συντονιστεί πλήρως και κάποιες άλλες όχι. Σε όποια φάση κι αν είσαι, κλείσε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο. Έτσι, θα ανανεωθείς και θα κάνει μια (έστω και μικρή) αλλαγή με το ξεκίνημα του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά, για την ανανέωσή σου, μπορείς να δοκιμάσεις μια θεραπεία. Είτε για ενυδάτωση, ενδυνάμωση της τρίχας, λάμψη, ή όποιες κι αν είναι η ανάγκες σου. Βέβαια, σε περίπτωση που θέλεις να τολμήσεις να αλλάξεις κούρεμα, ρίξε μια ματιά στα πιο hot trends του 2023.

Αυτά είναι τα top trends στα μαλλιά για το 2023:

French Bob

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HAIR (@brianacisneros)

Τα καρέ μαλλιά θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν τη χρονιά, όπως φαίνεται. Ειδικά, τα bob cuts, θα τα βλέπουμε παντού. Το french girl bob, είναι το ανεπιτήδευτο σικάτο καρέ που λατρεύουν οι γαλλίδες. Είτε πιο κοντό, είτε πιο μακρύ, θα το δεις σε πολλές φέτος.

Bixie

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ines Pereira Maia por Rui Soares (@inespereiramaia)

Στο Bixie cut έχουμε αναφερθεί ξανά (δες εδώ). Πρόκειται για μια μείξη του bob και του pixie cut. Είπαμε ότι τα κοντά μαλλιά είναι hit φέτος. Το bixie παραμένει ως τάση και γίνεται ακόμα πιο δημοφιλές.

70s Curtain Bangs

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Οι curtain bangs, ακόμα κι αν βαρέθηκες πραγματικά να τις ακούς είναι ακόμα εδώ. Έχουν βολέψει άπειρες γυναίκες και δείχνουν σικ με όλα τα μήκη μαλλιών. Ωστόσο, φέτος θα δουμε ακόμα πιο πολλά 70s looks, με τις ανέμελες blow out αφέλειες και τις μύτες στα μαλλιά που δίνουν όγκο. 

90s midi cut

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Κι όμως, ακους 90s και πάλι 90s. Αυτή τη φορά, θα δεις το μήκος που είχαν αγαπήσει πολλές. Το μέτριο μήκος μαλλιών, που δεν είναι ούτε μακρύ, ούτε κοντό. Πρόκειται για ένα μήκος που ταιριάζει σε πάρα πολλές γυναίκες και είναι πολύ εύκολο στο στέγνωμα, αλλά και στα χτενίσματα.

Mullet

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Ακόμα ένα κούρεμα που παραμένει στη μόδα είναι τα mullets. Η Miley Cyrus έκανε την κίνηση από τις πρώτες, να κόψουν το viral κούρεμα. Από τότε, έχει γίνει χαμός. Και σε αυτήν την περίπτωση, θα δούμε μεγαλύτερο όγκο στα μαλλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb