ΚΛΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Nέο Podcast: Κλαμπ Γυναικών

Κάθε ιστορία είναι μια νέα αφορμή για να μιλήσουμε εντελώς ανοιχτά στο Pink.gr
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 18, 2023
Nέο Podcast: Κλαμπ Γυναικών
Nextweb Studio

Καλωσορίσατε στο Κλαμπ Γυναικών! Eνα podcast για όσα μπορούν να απασχολούν μια γυναίκα & μια θηλυκότητα. Κάθε ιστορία είναι μια νέα αφορμή για να μιλήσουμε εντελώς ανοιχτά! Μητρότητα, Σεξουαλικότητα, Εργασία, παρενόχληση και κακοποιητικές σχέσεις, γυναικοκτονίες, σεξισμός, μισογυνισμός, αλλά και revenge pοrn, ιστορίες stalking.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συζητάμε, ανοιγόμαστε, αναθεωρούμε, επαναδιαπραγματευόμαστε κάθε στερεότυπο ή άποψη. Για να γνωριστούμε καλύτερα, και γιατί όχι, να ξανασυστηθούμε. 

Πώς είναι η ζωή ξέροντας πως υπάρχει κάποιος που σε παρακολουθεί; Πόσο μπορεί να σε πληγώσει ο σεξισμός στη μουσική βιομηχανία; Πώς ξεφεύγεις από μια κακοποιητική σχέση; Πώς είναι να θες να παίξεις ποδόσφαιρο αλλά τα στερεότυπα με τα οποία μεγαλώνεις να σου συρρικνώνουν τα όνειρα; Πού μπορεί να οδηγήσει μια συνεχής παρενοχλητική συμπεριφορά στη δουλειά σου;

Aπό την Παραολυμπιονίκη Στέλλα Σμαραδή, την τραγουδοποιό Κατερίνα Κυρμιζή, ως την ηθοποιό Κατερίνα Τσάβαλου και την Girl Power - Aκαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών, την viral tatoo artist Nikiamanikia, αλλά και πολλές άλλες, κάθε μία έχει μια πολύ ξεχωριστή ιστορία που οδηγεί πάντα, σε μια συζήτηση που αφορά όλες, όλους και όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Podcasts
3 / position1: 152 / position2: 682
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb